Restaurants a la Ràpita

Gaudeix de la nostra varietat de restaurants i productes
>
Restaurants a la Ràpita

Restaurants a la Ràpita, delícies per al paladar

Famosa per la seva excel·lent cuina, la gran varietat de restaurants a la Ràpita t’ofereixen plats elaborats amb productes de proximitat que et permeten gaudir de tot el sabor de la terra i la mar de l’Ebre. De la terra i de la mar, al plat i al teu paladar.

On menjar a la Ràpita per degustar la terra i la mar de l’Ebre

La Ràpita és un dels pobles més bonics de la costa catalana. Amb la seva proximitat a la mar i al delta de l’Ebre, trobaràs un munt de restaurants a la Ràpita que t’ofereixen el bo i millor de la terra i la mar de l’Ebre. Són establiments amb nom propi gràcies a la professionalitat dels experts restauradors i xefs que han fet aquesta zona famosa per la seva excel·lent cuina i també per la qualitat dels establiments hotelers amb què compten alguns.
Menjar a la Ràpita farà les delícies del teu paladar perquè aquí la cuina és excel·lent, elaborada amb productes km 0 i per professionals amb molts anys d’experiència i amb un alt nivell d’habilitat. Podràs gaudir de restaurants de platja, de muntanya, amb vistes al mar, amb acollidors menjadors o amb terrasses on degustar els plats de la cuina més tradicional i també de cuina d’autor.
La cuina de la Ràpita és el millor obrador per a la qualitat dels productes de la Reserva de la Biosfera de les Terres de l’Ebre, on assaborir l’arròs, el peix, la carn, l’oli, les verdures, els cítrics, la fruita dolça, el vi, amb denominacions d’origen protegides, que conquistaran els paladars més exigents.

Especialitzats en cuina mediterrània

Els restaurants de la Ràpita estan especialitzats en arrossos, peixos i marisc, musclos, cloïsses i l’exquisit llagostí. Amb tot, si prefereixes els productes de la terra, també podràs gaudir de restaurants especialitzats en carns i verdures a la brasa. I si vols fer un mos o picar alguna cosa més lleugera, hi trobaràs taperies, pizzeries, bars o tavernes.
Si vens a la Ràpita per fer una escapada de cap de setmana o unes vacances, a l’Estació Nàutica la Ràpita – Delta de l’Ebre et presentem ressenyes de la variada i diversa oferta gastronòmica perquè et sigui més fàcil l’elecció. Si n’hi ha alguna en què podem ajudar-te, no dubtis a posar-te en contacte!

CLUBEN!

Gaudeix un món d’activitats i experiències úniques al teu gust