Caiac a la Ràpita

Llisca per la badia dels Alfacs amb caiac

Regala’t sensacions amb el caiac a la Ràpita

Si vols experimentar el goig de lliscar per la badia dels Alfacs, regala’t noves sensacions amb una sortida en caiac a la Ràpita. Tenim propostes per regalar-te o regalar un mar de sensacions durant les teves vacances o escapades a casa nostra amb rutes en caiac i lloguer de caiac.

Sortides per a tothom per la badia dels Alfacs

Gaudir d’una estona meravellosa en un espai tan excepcional com la badia dels Alfacs al teu ritme ho podràs sentir amb una sortida en caiac a la Ràpita, i també podràs descobrir una increïble sensació de pau, llibertat i benestar al mig de la mar.

La tranquil·litat de aigües de la badia dels Alfacs són ideals perquè una sortida amb caiac sigui viable per a tothom, des dels més petits fins a les persones de més edat poden pujar a un caiac i gaudir-ne. A més, un caiac et dona la possibilitat de fer sortides sol, sincronitzar-te amb una parella o fins i tot podeu ser-ne tres: adult, infant, mascota… Tu decideixes!

Descobreix la mar de l’Ebre amb caiac

L’avantatge de fer caiac a la Ràpita és que pots descobrir al teu aire els espais més emblemàtics de la mar de l’Ebre. Per això posem al teu abast el servei de lloguer de caiac i de tot el material que necessites. I, si busques anar més enllà i descobrir els racons més amagats, el millor és anar de la mà dels nostres professionals, que et guiaran per rutes perquè no et perdis cap experiència.

A l’Estació Nàutica la Ràpita – Delta de l’Ebre volem que tinguis el privilegi de contemplar una sortida de sol a la badia, visitar les muscleres i degustar el millor marisc, veure amagar-se el sol darrere del Montsià des del mig de la mar amb confortabilitat i seguretat. Per això t’oferim un seguit d’activitats i rutes amb caiac perquè aprofitis al màxim la teva estada a la Ràpita.

CLUBEN!

Gaudeix un món d’activitats i experiències úniques al teu gust