Activitats aquàtiques al delta de l’Ebre

Diversió garantida amb els esports nàutics
> > > Activitats aquàtiques al delta de l’Ebre

Gaudeix de les activitats aquàtiques al delta de l’Ebre

Experimenta l’aventura, la natura i la llibertat que desitges amb la pràctica d’activitats aquàtiques al delta de l’Ebre durant les teves vacances o escapades. Si vens sol o amb companyia, si n’ets un expert o en vols aprendre, els esports nàutics et garanteixen grans moments de diversió.

Les activitats aquàtiques al delta de l’Ebre

Descobreix el Delta des de la mar

En qualsevol època de l’any, trobaràs una multitud d’activitats aquàtiques al delta de l’Ebre que t’oferiran una visió diferent d’aquest espai natural. Et proposem descobrir el Delta des de la mar amb caiac, bici d’aigua, surf de rem, surf de vela, surf d’estel i embarcació de vela per sentir sensacions indescriptibles i inoblidables.

Activitats aquàtiques al delta de l’Ebre per a tothom

La ubicació natural de la badia dels Alfacs és ideal perquè tothom pugui fer activitats aquàtiques al delta de l’Ebre. L’oferta és variada i diversa, amb lloguer del material perquè puguis descobrir els racons més interessants d’aquest espai natural amb qualsevol de les modalitats i nivells.

La badia dels Alfacs amb caiac

Passejar amb caiac pel delta de l’Ebre és una experiència que s’ha de viure en primera persona. Les aigües tranquil·les de la badia dels Alfacs, del riu Ebre o dels canals i les llacunes del parc natural fan que sigui una activitat a l’abast de tothom. Pots vindre amb el teu caiac o te’n lloguem un perquè visquis sensacions que no voldràs oblidar.

Endinsa’t a la mar amb surf de rem

Serà difícil triar entre la gran varietat d’activitats aquàtiques, però una d’ideal és fer paddle surf al delta de l’Ebre. T’oferim experiències en què podràs llogar la planxa de surf de rem i deixar-te portar pels nostres guies als racons més amagats o també pots anar descobrint-los al teu aire amb el material que et facilitem.

Navega amb windsurf

Si vols deixar-te portar pels vents que bufen no dubtis a pujar a una planxa de surf al delta de l’Ebre. Si ja saps navegar amb windsurf, et proporcionem el lloguer del material perquè dominis els vents i les onades. Si cerques experimentar i no en saps, t’oferim classes perquè puguis navegar des del primer dia.

Enlaira’t amb el surf d’estel

Descobrir un entorn des de l’aire no sempre és possible, ara podràs enlairar-te amb el surf d’estel al delta de l’Ebre i meravellar-te dels seus colors, textures, olors i sabors. Fer kitesurf al delta de l’Ebre és tota una experiència, sobretot al Trabucador, la meca dels kitesurfistes, on t’oferim propostes perquè puguis saltar, voltar i volar sobre la mar.

Lloguer de motos d’aigua al delta de l’Ebre

El lloguer de motos d’aigua al delta de l’Ebre et permetrà recórrer les aigües d’aquest espai natural amb un vehicle de motor. Espais com el riu Ebre o les badies són idonis per poder llogar una moto d’aigua, amb guia, si no hi tens experiència, o bé al teu aire, sempre seguint les condicions de respecte al medi ambient, ja que es tracta d’una zona de protecció.

Sent el silenci amb vela lleugera

Navegar amb el silenci de la vela lleugera recorrent la mar és una de les activitats aquàtiques al delta de l’Ebre que generen més sensació de pau, tranquil·litat i repòs que tan sovint necessites. Tens la possibilitat de navegar amb vela lleugera sol o acompanyat, tant si n’ets un expert com un principiant, perquè en podràs aprendre. Tu tria l’experiència que desitges.

Aprèn windsurf, kitesurf i vela

Si busques gaudir de les experiències que t’ofereixen les activitats aquàtiques del delta de l’Ebre però encara no en saps, no et preocupis, tenim per a tu els cursos de windsurf, kitesurf i vela que necessites perquè descobrir aquest espais des de la mar sigui un passeig per a tu. Aprofita qualsevol moment de l’any per aprendre a navegar amb els nostres professionals.

Deixa’t aconsellar i viu experiències úniques a la mar de l’Ebre amb totes les activitats aquàtiques al delta de l’Ebre que et proposem des de l’Estació Nàutica la Ràpita – Delta de l’Ebre, perquè només aquí podràs viure sensacions inoblidables.

CLUBEN!

Gaudeix un món d’activitats i experiències úniques al teu gust