Muscleres al delta de l’Ebre

El gust de la mar al teu paladar

Assaboreix la mar a les muscleres del delta de l’Ebre

La visita a les muscleres del delta de l’Ebre en la teva estada a casa nostra és una de les imprescindibles. Degustar els deliciosos musclos i ostres al mig de la mar és un plaer únic que només podràs experimentar aquí, on descobriràs els secrets del seu cultiu.

Les joies de la badia dels Alfacs

Visitar les muscleres del delta de l’Ebre i degustar els exquisits mol·luscs que els nostres productors cultiven a les badies és una experiència única i ineludible durant les teves vacances o en una escapada a casa nostra. Al mig de la mar i directe al teu paladar podràs degustar les joies de la badia dels Alfacs.

Excursions a les muscleres del delta de l’Ebre

Si ets un gurmet o simplement t’agraden les coses bones, no podràs rebutjar una degustació d’ostres i musclos al delta de l’Ebre. T’oferim diverses rutes per accedir tranquil·lament fins a les muscleres amb visites guiades amb embarcacions per la badia i d’altres per fer al teu aire amb barca, caiac, surf de rem (paddle surf), bici d’aigua (sea bike) o vela sortint del port de la Ràpita.

Gaudeix a la musclera de l’Avi Agustí

Al mig de la badia dels Alfacs hi ha la musclera de l’Avi Agustí, que t’ofereix la possibilitat d’assaborir les ostres i els musclos del delta de l’Ebre. Visita la musclera, descobreix els secrets del cultiu dels bivalves i degusta’ls directament de la mar. Posem a la teva disposició un tour amb golondrina des de la Ràpita per arribar-hi. I, si ho prefereixes, amb el lloguer d’embarcacions pots anar-hi al teu aire i gaudir d’aquesta experiència única.

Un musclera d’estil modern i confortable t’espera al mig de la mar per delectar-te amb les exquisides ostres i els deliciosos musclos del delta de l’Ebre. Al Musclarium podràs arribar-hi amb un tour panoràmic en golondrina o en un viatge d’anada i tornada amb la llanxa taxi del Musclarium, que inclouen visita guiada i degustació. També pots anar-hi pel teu compte i fer una degustació.

Rutes a mida per gaudir del Musclarium

Si vols viure una jornada inoblidable amb la família, la parella o els amics, no et perdis la visita a les muscleres del delta de l’Ebre. A l’Estació Nàutica la Ràpita – Delta de l’Ebre volem que gaudeixis d’una de les experiències més exquisides que podràs fer durant la teva estada al delta de l’Ebre i que segur que voldràs repetir.

CLUBEN!

Gaudeix un món d’activitats i experiències úniques al teu gust