El delta de l’Ebre en bicicleta

Passeja pel delta de l’Ebre en bicicleta

Descobreix el delta de l’Ebre en bicicleta

L’experiència de descobrir el delta de l’Ebre en bicicleta et permetrà gaudir de tot un món de natura i aventura que farà que t’oblidis de tota la resta. Tenim tot el que necessites, lloguer de bicis, equipament i rutes guiades perquè gaudeixis al màxim d’aquest paradís natural.

Rutes en bici pel delta de l’Ebre

En una aposta ferma pel turisme sostenible, tenim una gran varietat d’activitats perquè descobreixis el delta de l’Ebre en bicicleta, passejant tranquil·lament i relaxada pels camins rurals i carrils bici que et portaran als llocs més emblemàtics d’aquest parc natural.

Sobre rodes pel delta de l’Ebre

Les rutes en bicicleta pel delta de l’Ebre són ineludibles per viure la seva essència, perquè podràs recórrer la diversitat d’ecosistemes que hi conviuen: el riu, la mar, les llacunes de l’Encanyissada, la Tancada, els ullals de Baltasar, la bassa de les Olles o el Garxal, platges com la del Fangar, Riumar o el Trabucador, observar les aus als miradors de Patrau o l’Embut, passejar entre els immensos camps d’arròs… i fer-ho amb seguretat per camins plans, amplis i transitables.

Un paisatge sense horitzons

El delta de l’Ebre t’ofereix un paisatge sense horitzons on la planura de la seva superfície fa que les excursions en bicicleta siguin una de les millors maneres de descobrir-lo. Et proposem activitats perquè puguis gaudir-lo com tu prefereixis, sol o amb companyia, al teu aire o amb les rutes en bicicleta que tenim per a tu. També t’oferim el lloguer de bicicletes, elèctriques o no. Tu tries i nosaltres posem a teva disposició tot el que necessites.

Passejar en bicicleta pel delta de l’Ebre és una de les activitats més agradables i fàcils que tenim a l’Estació Nàutica la Ràpita – Delta de l’Ebre perquè gaudeixis d’una estada increïble en aquest paradís natural i només pensis a pedalar i a endinsar-te en una nova aventura.

CLUBEN!

Gaudeix un món d’activitats i experiències úniques al teu gust