Què veure prop de la Ràpita

Història i patrimoni ebrenc prop de la Ràpita
> > Què veure prop de la Ràpita

Descobreix què veure prop de la Ràpita

Et proposem què veure prop de la Ràpita perquè aprofitis al màxim les teves vacances o escapades i coneguis les tradicions, la cultura, la història i el patrimoni de les Terres de l’Ebre en poblacions del voltant.

Què veure o fer prop de la Ràpita

Llocs emblemàtics per veure prop de la Ràpita

Si busques què fer o què veure prop de la Ràpita, et presenten diverses activitats i experiències per conèixer quina és la trajectòria històrica i cultural d’alguns dels municipis més propers. Rutes i activitats que et permetran descobrir d’on venim la gent de l’Ebre i fer-te una idea de la identitat ebrenca, com ara conèixer la procedència ibera del poble d’Alcanar, visitar el patrimoni monumental de Tortosa o respirar entre camps d’oliveres mil·lenàries a Ulldecona.

Coneix el passat iber d’Alcanar

A Alcanar trobaràs activitats per fer tan prop com si hi anessis de passeig. Et guiem per les restes del poblat iber de la Moleta del Remei, un dels jaciments ibèrics més importants de Catalunya i un dels més grans de tot el nord-est peninsular. La visita és guiada i també teatralitzada perquè visquis al màxim el món iber i descobreixis aquesta civilització.

Recorre la ciutat bimil·lenària de Tortosa

Entre els llocs per veure prop de la Ràpita t’oferim visites guiades per conèixer el patrimoni històric de la capital de les Terres de l’Ebre, Tortosa. Edificis emblemàtics com el castell de la Suda, on avui dia s’ubica un parador nacional, o el conjunt de la Catedral de Tortosa. També podràs navegar pel riu Ebre amb un llaüt clàssic, Lo Sirgador, fet amb fusta i vela llatina, que ha estat motoritzat perquè descobreixis relaxadament altres racons de Tortosa acompanyat d’actuacions musicals o d’un piscolabis.

Viu la història d’Ulldecona

A Ulldecona et proposem diverses activitats sobre què veure prop de la Ràpita perquè la seva rica història et permetrà tornar als orígens amb el conjunt de pintures rupestres de la serra de Godall a l’ermita de la Pietat, declarades Patrimoni Mundial per la UNESCO el 1998, conèixer l’època medieval i els vestigis àrabs al castell i descobrir el passat més recent al Museu Natural d’Oliveres Mil·lenàries de l’Arion. Un conjunt de visites guiades a prop de la Ràpita per fer un recorregut per la història d’Ulldecona.

A l’Estació Nàutica la Ràpita – Delta de l’Ebre estem convençuts que podem convertir-nos en la teva destinació de turisme predilecta i pensem en tot allò que farà que la teva estada sigui perfecta, amb visites guiades, activitats i experiències perquè puguis triar i remenar què fer a la Ràpita i també què visitar prop de la Ràpita.

CLUBEN!

Gaudeix un món d’activitats i experiències úniques al teu gust