La badia dels Alfacs al delta de l’Ebre

El port natural més gran d’Europa

Viu la badia dels Alfacs

Un dels espectacles naturals més impressionants és la badia dels Alfacs al delta de l’Ebre, on la flora i la fauna ofereixen paisatges que només podràs veure aquí. Viu la natura i l’aventura els 365 dies de l’any!

Un dels espais més singulars del delta de l’Ebre

Abraçada per la punta de la Banya i a recer de la serra del Montsià, la badia dels Alfacs és un dels espais més singulars del delta de l’Ebre, on podràs descobrir les espècies d’aus aquàtiques més emblemàtiques com els flamencs, podràs degustar els exquisits mol·luscos que viuen al mig de la mar i podràs navegar amb tota la tranquil·litat i seguretat en embarcacions de motor i de vela, a més de practicar tot tipus d’activitats aquàtiques i esports nàutics.

Un món natural a les teves mans

Gaudir de la badia dels Alfacs, si fas turisme al delta de l’Ebre, és d’obligat compliment. Tenim totes les propostes que faran que la teva estada a casa nostra sigui inoblidable. Si vols navegar per la badia, podràs fer-ho en caiac, bicicleta d’aigua, surf de rem, surf de vela, vela lleugera, llanxa o golondrina. Si no en saps i vols aprendre’n, només cal que t’apuntis als cursos que imparteixen els nostres professionals. Si prefereixes degustar les joies de la badia, els exquisits musclos i ostres que s’hi cultiven, podràs fer-ho al mig de la mar. Segur que trobaràs l’activitat que millor s’adapta a les teves necessitats.

A l’Estació Nàutica la Ràpita – Delta de l’Ebre posem a la teva disposició tot tipus de serveis, activitats, rutes i excursions perquè gaudeixis al màxim la badia dels Alfacs i coneguis què pots fer i què pots veure al delta de l’Ebre durant les teves vacances o escapades.

CLUBEN!

Gaudeix un món d’activitats i experiències úniques al teu gust