Ruta de les muscleres a la Ràpita

Assaboreix la mar de l’Ebre a la Ràpita
> > Ruta de les muscleres a la Ràpita

Gaudeix d’una experiència única amb la ruta de les muscleres a la Ràpita

La ruta de les muscleres a la Ràpita és una experiència única perquè només aquí podràs degustar la mar de l’Ebre al bell mig de la badia dels Alfacs. Els nostres productors conqueriran el teu paladar amb la degustació d’ostres i musclos mentre t’expliquen els secrets del seu cultiu.

Degusta el sabor del mar a les muscleres de la badia dels Alfacs

Una de les experiències més top que podràs fer a la Ràpita en les teves vacances o escapades al delta de l’Ebre és la ruta de les muscleres. Només al mig de la badia dels Alfacs podràs degustar el sabor de la mar amb els deliciosos musclos i ostres que els nostres productors t’oferiran directament de la mar al teu paladar. Si vols viure una jornada inoblidable amb la família, els amics o la parella, no et perdis la ruta de les muscleres a la Ràpita.

Rutes marítimes fins a les muscleres de la Ràpita

Gaudir d’una degustació de musclos i ostres a sobre el mar en una de les muscleres de la Ràpita és un fet únic i excepcional. Per arribar-hi còmodament t’oferim diverses rutes, unes planificades amb embarcacions per la badia dels Alfacs i d’altres que pots fer al teu aire amb barca, caiac, surf de rem (paddle surf), sea bike o vela sortint del port de la Ràpita.

Delecta el paladar a la musclera de l’Avi Agustí

La musclera de l’Avi Agustí, des del 2005, t’ofereix la possibilitat de delectar el paladar amb la degustació dels musclos i ostres criats a la pròpia musclera, en un entorn incomparable al mig de la mar. Et proposem gaudir d’aquesta experiència amb un tour amb golondrina des del port de la Ràpita i, si ho prefereixes, amb el lloguer d’embarcacions per anar-hi al teu aire.

A Musclera la Ràpita, de la tradició a la modernitat

A la Musclera La Ràpita podràs degustar les autèntiques joies de la badia dels Alfacs, els musclos i les ostres, en una musclera d’estil  confortable i còmode, on podràs conèixer també el tradicional cultiu aqüícola d’aquests productes de la mar de l’Ebre.

Rutes a mida per gaudir del Musclarium

Si vols gaudir d’aquesta experiència al Musclarium només hauràs d’escollir una de les rutes que t’oferim: un tour panoràmic amb golondrina, visita a la musclera i degustació, o un viatge d’anada i tornada amb el taxi del Musclarium amb visita pràctica i degustació. A més, també pots arribar-hi pel teu compte i fer una degustació.

Si tens un paladar exigent i busques degustar experiències úniques, a l’Estació Nàutica la Ràpita – Delta de l’Ebre et portem a les muscleres perquè experimentis el plaer de menjar al mig del mar els exquisits mol·luscos que es cultiven a la badia dels Alfacs.

CLUBEN!

Gaudeix un món d’activitats i experiències úniques al teu gust