Lloguer de bicis a la Ràpita

Aventura’t a descobrir la natura en bicicleta

Descobreix espais naturals amb el servei de lloguer de bicis a la Ràpita

Descobrir la natura amb una bicicleta és tota una experiència per als amants del turisme sostenible. T’oferim servei de lloguer de bicis a la Ràpita i et guiem perquè comencis el teu camí per rutes fàcilment accessibles, perquè el terreny és molt pla i l’esforç serà mínim.

Pedala i experimenta la natura

Gaudir de la Ràpita i del seu entorn natural en bicicleta és una experiència increïble per les sensacions de pau i llibertat. Posem a la teva disposició el servei de lloguer de bicis a la Ràpita perquè comencis a pedalar i a descobrir noves rutes.

Camins rurals per circular en bicicleta per la Ràpita

A la Ràpita trobaràs camins rurals i carrils bici que et garanteixen la tranquil·litat de poder circular en bicicleta sense haver de competir amb el trànsit de vehicles. Si vas amb canalla, amb els amics o amb la parella, la millor manera de fer esport i descobrir la natura del delta de l’Ebre és llogant una bici.

Rutes en bici per la Ràpita i el delta de l’Ebre

Aventura’t i descobreix els llocs més emblemàtics de la Ràpita i el delta de l’Ebre amb bici. Podràs fer-ho al teu aire, però t’oferim el lloguer de bicicletes i de tot el material necessari amb professionals que et guiaran perquè coneguis les basses de l’Encanyissada i la Tancada, perquè no et perdis l’observació de les aus aquàtiques que hi viuen i perquè gaudeixis de la passejada amb un bon àpat amb els productes km 0 que t’ofereixen els restauradors locals.

A l’Estació Nàutica la Ràpita – Delta de l’Ebre tenim per a tu experiències de natura i aventura a la Ràpita que segur que et seduiran, especialment si practiques l’ecoturisme i busques activitats respectuoses amb el medi ambient.

CLUBEN!

Gaudeix un món d’activitats i experiències úniques al teu gust