Vela lleugera a la Ràpita

Respira pau amb un veler

Recorre la badia amb vela lleugera a la Ràpita

Sortir a la mar empès només pel vent et farà sentir una sensació immensa de pau i tranquil·litat que trobaràs amb les activitats de vela lleugera a la Ràpita. Recórrer la badia dels Alfacs amb una embarcació de vela és una sortida ideal per recuperar la serenitat.

Activitats amb vela lleugera a la Ràpita

Un entorn privilegiat per navegar en vela lleugera

La celeritat amb què vivim el dia a dia fa difícil que aconseguim sentir algun moment de pau. Aprofita les vacances o escapades per recuperar aquesta pau sortint a navegar amb vela lleugera a la Ràpita i tornaràs amb les piles ben carregades.

Fes-te a la mar amb una embarcació de vela

No has sortit mai a navegar? La teva millor opció és fer-te a la mar amb una embarcació de vela lleugera. A la Ràpita tenim una oferta diversa perquè la teva experiència sigui única, des de visites guiades fins a classes o lloguer d’embarcacions.

Pots venir sol o acompanyat i els nostres professionals et guiaran. N’ets un expert? Et lloguem l’embarcació de vela i el material perquè et facis a la mar sol, en parella o amb el teu equip, la companyia la tries tu.

De principiants a experts: emocions per a tothom

La maniobrabilitat d’una embarcació de vela lleugera et permetrà gaudir d’una navegació tranquil·la i relaxada perquè només hagis de preocupar-te de descobrir els racons més emblemàtics de la badia dels Alfacs: des de la punta de Banya a la torre de Sant Joan o una ruta a les muscleres per degustar els exquisits mol·luscos del delta de l’Ebre són algunes de les excursions que podràs fer.

Navegar amb vela lleugera a la Ràpita és una experiència al teu abast, sigui quin sigui el teu grau d’expertesa gràcies als professionals de l’Estació Nàutica la Ràpita – Delta de l’Ebre, que vetllen perquè les activitats aquàtiques siguin un atractiu més per a la gent que ens visita.

CLUBEN!

Gaudeix un món d’activitats i experiències úniques al teu gust