Vela lleugera a la Ràpita

Respira pau amb un veler

Recorre la badia amb vela lleugera a la Ràpita

Sortir a la mar empès només pel vent et farà sentir una sensació immensa de pau i tranquil·litat que trobaràs amb les activitats de vela lleugera a la Ràpita. Recórrer la badia dels Alfacs amb una embarcació de vela és una sortida ideal per recuperar la serenitat.

Un entorn privilegiat per navegar en vela lleugera

La celeritat amb què vivim el dia a dia fa difícil que aconseguim sentir algun moment de pau. Aprofita les vacances o escapades per recuperar aquesta pau sortint a navegar amb vela lleugera a la Ràpita i tornaràs amb les piles ben carregades.

Fes-te a la mar amb una embarcació de vela

No has sortit mai a navegar? La teva millor opció és fer-te a la mar amb una embarcació de vela lleugera. A la Ràpita tenim una oferta diversa perquè la teva experiència sigui única, des de visites guiades fins a classes o lloguer d’embarcacions.

Pots venir sol o acompanyat i els nostres professionals et guiaran. N’ets un expert? Et lloguem l’embarcació de vela i el material perquè et facis a la mar sol, en parella o amb el teu equip, la companyia la tries tu.

De principiants a experts: emocions per a tothom

La maniobrabilitat d’una embarcació de vela lleugera et permetrà gaudir d’una navegació tranquil·la i relaxada perquè només hagis de preocupar-te de descobrir els racons més emblemàtics de la badia dels Alfacs: des de la punta de Banya a la torre de Sant Joan o una ruta a les muscleres per degustar els exquisits mol·luscos del delta de l’Ebre són algunes de les excursions que podràs fer.

Navegar amb vela lleugera a la Ràpita és una experiència al teu abast, sigui quin sigui el teu grau d’expertesa gràcies als professionals de l’Estació Nàutica la Ràpita – Delta de l’Ebre, que vetllen perquè les activitats aquàtiques siguin un atractiu més per a la gent que ens visita.

CLUBEN!

Gaudeix un món d’activitats i experiències úniques al teu gust