Natura i aventura a la Ràpita

Deixa’t seduir pels espais naturals de la Ràpita
> > Natura i aventura a la Ràpita

Enamora’t de la natura i l’aventura a la Ràpita

Despertar-te en un paradís natural fa que t’enamoris a primera vista d’una destinació com la Ràpita, on apostem pel turisme sostenible. Si practiques l’ecoturisme i busques activitats de natura i aventura a la Ràpita, aquí trobaràs propostes per viure grans aventures.

Gaudeix d’experiències de natura i aventura a la Ràpita

Gaudir de la natura i l’aventura a la Ràpita és una de les experiències més agradables i sostenibles que podràs fer en una estada a casa nostra. En una aposta decidida per l’ecoturisme, posem a la teva disposició sortides amb bicicleta pels camins de la Ràpita i del delta de l’Ebre perquè descobreixis els espais més emblemàtics del parc natural. Aquí podràs recórrer camins verds, platges verges i contemplar paisatges idíl·lics.

Tu tries la companyia i nosaltres hi posem natura i aventura

Fer una sortida per recórrer la natura de la Ràpita és apta per a tots els públics gràcies a les característiques morfològiques de la zona, on el terreny és totalment pla i els camins, transitables per a vehicles sense motor. Tu decideixes si hi vas sol, amb la família, la parella o els amics i nosaltres et posem els mitjans per gaudir al màxim d’activitats de natura i aventura.

Lloga una bicicleta i pedala pel parc natural

Experimentar la natura i l’aventura a la Ràpita et serà molt fàcil. Nosaltres et lloguem les bicis i tu comences a pedalar per descobrir els racons més amagats d’aquest espai natural. Posem a la teva disposició lloguer de bicicletes a la Ràpita amb una ruta autoguiada per descobrir les basses de l’Encanyissada i la Tancada, amb parades als miradors per contemplar un paisatge únic i observar-ne la fauna i flora.

A l’Estació Nàutica la Ràpita – Delta de l’Ebre apostem per un turisme sostenible, respectuós amb el medi ambient i sobretot gelós de la pervivència d’aquest espai natural únic. Perquè puguis gaudir-ne al màxim, t’oferim experiències turístiques a la Ràpita que sens dubte et seduiran.

CLUBEN!

Gaudeix un món d’activitats i experiències úniques al teu gust