Cursos de windsurf i vela a la Ràpita

El lloc idoni per aprendre a navegar

Aprèn a navegar amb els cursos de windsurf i vela a la Ràpita

Les condicions naturals de la badia dels Alfacs la converteixen en el lloc idoni perquè aprendre a navegar amb els cursos de windsurf i vela a la Ràpita sigui una experiència engrescadora i il·lusionadora que podràs fer durant les vacances.

Classes de windsurf i vela a la badia dels Alfacs

Durant els 365 dies l’any, la badia dels Alfacs és l’espai ideal perquè nens i adults, sols, amb parella o amb equip, aprenguin a navegar des del primer dia amb els cursos de windsurf o vela a la Ràpita.

Aprofita les vacances per aprendre

Si vols aprofitar al màxim les vacances i al mateix temps gaudir d’algunes de les millors activitats aquàtiques que pots practicar a la Ràpita, apunta’t als cursos setmanals o intensius de windsurf o vela que t’hem preparat perquè en pocs dies aconsegueixis ser un navegant de primera amb el mètode eficient dels nostres professionals.

Cursos de surf i vela per a tothom

L’oferta de cursos de surf i vela és molt variada i per a tothom. Des dels cursos de windsurf per als més petits, per els més atrevits i amb ganes d’activitat intensa fins a sessions per a parelles que busquen un pla diferent durant les vacances i vulguin compartir l’experiència d’aprendre a navegar amb windsurf. A més a més de cursos de navegació a vela setmanals per a infants i adults, i també cursos d’iniciació a la vela per a parelles que tinguin ganes d’aprendre i apropar-se a la mar.

Amb l’objectiu que tothom conegui les activitats aquàtiques i que pugui gaudir-ne al màxim i en les millors condicions a la Ràpita, des de l’Estació Nàutica la Ràpita – Delta de l’Ebre oferim una multitud d’opcions perquè tinguis la possibilitat d’apropar-te a la mar i acabar sent un navegant autònom.

CLUBEN!

Gaudeix un món d’activitats i experiències úniques al teu gust