Lloguer de vaixells a la Ràpita

Navega amb vaixell per la mar de l’Ebre

Endinsa’t a la mar amb el lloguer de vaixells a la Ràpita

Endinsar-te a la mar de l’Ebre està a les teves mans amb el lloguer de vaixells a la Ràpita. Una experiència única és descobrir l’espai natural de la badia dels Alfacs capitanejant tu mateix una embarcació o deixant que et portin.

Navegar és fàcil amb el lloguer de barques sense titulació

Navegar mai ha sigut tan fàcil. Si vols aprofitar els teus dies de vacances o escapades a la mar, et facilitem el servei de lloguer de vaixells a la Ràpita. Disposem de petites embarcacions que podràs conduir tu mateix o de rutes amb embarcacions de motor o de vela que et portaran per la badia dels Alfacs.

Sortides a la badia dels Alfacs amb vaixell

A la Ràpita tenim una flota d’embarcacions per a tot tipus de sortides que podràs fer amb la parella, la família i els amics per descobrir els racons més amagats de la badia dels Alfacs. Podràs regalar-te una jornada de diversió amb el lloguer de vaixells sense titulació i anar al teu ritme, o bé relaxar-te i deixar que et portin amb les excursions en golondrina, llanxa, menorquina o veler amb un capità.

Una aventura nàutica a la costa mediterrània

Si la teva il·lusió és navegar però creus que no n’ets capaç, treu-t’ho del cap, perquè podràs fer-te a la mar des del primer moment amb el lloguer d’embarcacions a la Ràpita. Tu tries qui vols que t’acompanyi en aquesta experiència i nosaltres et posem tots els mitjans perquè facis realitat el teu somni.

A l’Estació Nàutica la Ràpita – Delta de l’Ebre tenim una flota de professionals del món de la mar que t’ofereixen el lloguer de tot tipus de vaixells a la Ràpita perquè puguis gaudir d’uns dies de vacances o d’un cap de setmana navegant per la mar de l’Ebre.

CLUBEN!

Gaudeix un món d’activitats i experiències úniques al teu gust