Què veure prop del delta de l’Ebre

Cultura i tradició a l’entorn del delta de l’Ebre

Descobreix què veure prop del delta de l’Ebre

Per completar unes vacances o escapades a casa nostra t’hem preparat propostes sobre què veure prop del delta de l’Ebre, per descobrir, a més d’aquest paradís natural, la cultura, la tradició, el patrimoni i la història de les Terres de l’Ebre.

Visites al delta de l’Ebre i voltants

Conèixer la història i la cultura d’un territori és imprescindible per gaudir-lo, per això, t’oferim diverses activitats i visites per saber què veure prop del delta de l’Ebre. Experiències, activitats i rutes per descobrir els municipis de l’entorn del delta de l’Ebre.

Història i patrimoni de les Terres de l’Ebre

Si busques què fer o què veure prop del delta de l’Ebre, tenim diverses visites i rutes per conèixer la història i el patrimoni de les Terres de l’Ebre amb experiències que et submergiran en els nostres orígens amb l’art rupestre d’Ulldecona, el poblat iber d’Alcanar i l’art gòtic del conjunt de la Catedral de Tortosa, entre d’altres.

Un poblat iber a prop del delta de l’Ebre

Als voltants del delta de l’Ebre tenim municipis amb una llarga història que es remunta a segles, com a Alcanar, on podràs visitar el poblat iber de la Moleta del Remei, un dels jaciments ibèrics més importants de Catalunya, en una visita guiada i teatralitzada perquè coneguis al màxim la civilització ibera.

Patrimoni històric i riu Ebre a Tortosa

Un recorregut pel patrimoni històric de Tortosa és una de les visites indispensables per fer a prop del delta de l’Ebre. La teva estada serà perfecta si aprofites alguna de les propostes que tenim per conèixer el patrimoni i la cultura de la capital de les Terres de l’Ebre i complementar-la amb un relaxant viatge pel riu Ebre amb el llaüt clàssic Lo Sirgador per a descobrir racons de Tortosa des d’una altra perspectiva.

Un recorregut per la història a Ulldecona

A Ulldecona t’oferim algunes de les millors rutes i visites per fer prop del delta de l’Ebre perquè coneguis d’on venim i com som la gent de l’Ebre. En aquest un municipi amb una llarga trajectòria històrica podràs fer un recorregut des dels orígens, amb les pintures rupestres de la serra de Godall a l’ermita de la Pietat, amb el conjunt medieval i àrab del castell i amb la tradició rural al Museu Natural d’Oliveres Mil·lenàries de l’Arion. Llocs i visites turístiques prop del delta de l’Ebre perquè la teva estada sigui completa.

Des de l’Estació Nàutica la Ràpita – Delta de l’Ebre treballem cada dia per oferir-te un ventall d’activitats, experiències i llocs per veure a prop del delta de l’Ebre perquè coneguis amb profunditat la idiosincràsia de la gent i els pobles de les Terres de l’Ebre i ens convertim en la teva destinació predilecta quan pensis en unes vacances o en una escapada.

CLUBEN!

Gaudeix un món d’activitats i experiències úniques al teu gust