Lloguer de motos d’aigua al delta de l’Ebre

Explora les badies en moto d’aigua

Recorre el riu i la mar de l’Ebre amb el lloguer de motos d’aigua

Si busques una experiència aquàtica emocionant i divertida a motor tenim a la teva disposició el lloguer de motos d’aigua al delta de l’Ebre perquè gaudeixis recorrent les tranquil·les aigües del riu i la mar de l’Ebre.

Lloguer de motos d’aigua al delta de l’Ebre

No Posts Found

Una experiència aquàtica diferent

En un espai natural i amb zones de protecció especial com el delta de l’Ebre podràs viure una experiència aquàtica totalment diferent amb una moto d’aigua, sempre tenint en compte les normes de convivència entre la flora, la fauna, el paisatge i la resta d’usuaris del riu i la mar de l’Ebre.

Viu les sensacions de conduir una moto d’aigua

Si vols sortir de la rutina i canviar l’asfalt per l’aigua, ara ho podràs fer amb l’oferta de lloguer de motos d’aigua al delta de l’Ebre, on podràs fer sortides per passejar per les aigües del riu, per explorar les badies dels Alfacs i del Fangar, recórrer el litoral de la mar de l’Ebre amb la comoditat d’una embarcació de motor.

Només hauràs de decidir si hi vas sol o acompanyat, i si prefereixes fer rutes al teu aire o si optes per l’oferta d’excursions que tenim per descobrir els espais naturals més emblemàtics del delta de l’Ebre amb els nostres guies professionals.

El lloguer de motos d’aigua al delta de l’Ebre et permetrà viure sensacions totalment diferents en un espai natural on el turisme sostenible n’és el màxim exponent, per això des de l’Estació Nàutica la Ràpita – Delta de l’Ebre et proposem un seguit d’activitats amb moto d’aigua que garanteixen el respecte pel medi ambient i la bona convivència entre la natura i l’aventura.

CLUBEN!

Gaudeix un món d’activitats i experiències úniques al teu gust