Illa de Buda al delta de l’Ebre

L’aiguamoll més ben conservat de Catalunya

Al bell mig del riu Ebre trobaràs l’illa de Buda

Entre els paratges naturals del delta de l’Ebre trobaràs l’illa de Buda, l’aiguamoll més ben conservat de Catalunya. Un tresor ubicat entre les goles de Llevant i Migjorn, a Sant Jaume d’Enveja, que hauràs de visitar amb les activitats que et proposem pel riu Ebre.

L’illa de Buda

No Posts Found

Com visitar l’illa de Buda

L’accés restringit ens condiciona a l’hora de visitar l’illa de Buda, però és una visita imprescindible a la desembocadura del delta de l’Ebre. Podràs visitar-la mitjançant diverses propostes, des de rutes a peu i l’observació des dels miradors Zigurat i Migjorn, fins a excursions en barca o caiac i en un creuer turístic pel riu.

Abraça un dels espais més verges del Delta

El temps, les riuades i els corrents marins modulen l’estructura del delta de l’Ebre, sobretot a la desembocadura, i podem comprovar-ho a l’illa de Buda. Tenim rutes a peu pel camí sorrenc de Sant Jaume d’Enveja vorejant el riu, on hi ha el mirador de Zigurat i on podràs contemplar el paisatge verge de l’illa i els ambients naturals de l’entorn: llacunes, arrossars, platges i marges fluvials habitats per tota mena d’ocells aquàtics i una infinitat d’espècies vegetals.

Navega per l’entorn més emblemàtic de la desembocadura

Navegar en caiac pel riu Ebre és una de les maneres més divertides d’aproximar-se a la natura i arribar a llocs amagats com l’illa de Buda, que podràs contemplar a un ritme pausat, tranquil i segur i evitar molestar la rica fauna aquàtica d’aquest espai natural. Si prefereixes una opció més relaxada, pots pujar a alguns dels creuers o llanxes turístiques que et passejaran pels entorns més emblemàtics del riu Ebre i la desembocadura.

L’illa de Buda és l’aiguamoll més ben conservat de Catalunya i, si bé l’accés hi és restringit i només pot ser visitada a través de la fórmula de turisme rural, des de l’Estació Nàutica la Ràpita – Delta de l’Ebre et proposem activitats al riu perquè no deixis passar l’oportunitat de conèixer un dels espais més verges del delta de l’Ebre.

CLUBEN!

Gaudeix un món d’activitats i experiències úniques al teu gust