Caiac al delta de l’Ebre

Descobreix el Delta des de l’aigua

Aventures en caiac al delta de l’Ebre

Si vols viure aventures en caiac al delta de l’Ebre, et proposem rutes per descobrir els indrets més amagats i els paratges més espectaculars en família, en parella o amb amics.

Rutes en caiac al delta de l’Ebre

Una de les millors maneres de descobrir la desembocadura del riu Ebre i els racons més amagats d’aquest paradís natural és fer-ho amb les excursions en caiac que et proposem. Posem al teu abast rutes guiades, lloguer de caiacs i tot el material, perquè només hagis de pujar i lliscar per les aigües del delta de l’Ebre.

El tram final del riu Ebre és l’espai idoni per fer activitats aquàtiques com sortides en caiac, perquè les seves aigües calmes faran que lliscar-hi sigui una experiència única mentre visites els racons més amagats i inaccessibles del delta de l’Ebre i contemples els paisatges naturals que va creant el riu mentre flueix cap a la mar.

Explora el Delta en caiac

Explorar el delta de l’Ebre en caiac és una de les maneres més emocionants i divertides perquè et permetrà contemplar la natura amb absoluta tranquil·litat i seguretat i apropar-te als espais menys accessibles d’aquest espai natural. Tenim les excursions i els serveis de lloguer de caiac que necessites perquè no oblidis mai la sensació de poder abraçar l’illa de Buda o l’illa de Sant Antoni, de poder arribar i visitar les illes de Sapinya o de Gràcia i de poder passejar-te relaxadament per la badia dels Alfacs.

A l’Estació Nàutica la Ràpita – Delta de l’Ebre tenim una àmplia i variada oferta de rutes i excursions en caiac per descobrir el delta de l’Ebre, sol o amb la companyia que tu prefereixis, perquè exploris de la manera més divertida i emocionant el delta de l’Ebre amb caiac.

CLUBEN!

Gaudeix un món d’activitats i experiències úniques al teu gust