Excursions a la Ràpita

Rutes pels espais naturals de la Ràpita

Descobreix la natura amb excursions a la Ràpita

Si t’agrada la natura, respirar aire lliure i fer esport, apunta’t a fer excursions a la Ràpita per descobrir els camins naturals d’aquest paradís ubicat a la vora de la badia dels Alfacs i a recer de la serra del Montsià.

Viu aventures amb les excursions a la Ràpita

Si busques activitats de natura i aventura a la Ràpita, aquí trobaràs propostes per viure grans aventures. Tenim una gran varietat de rutes per camins naturals, vies verdes, platges i muntanyes per recórrer a peu, a cavall, en bici, tant si hi estàs avesat com si ho fas per diversió. Amb les espectaculars excursions a la Ràpita podràs experimentar sensacions increïbles.

Camins per recórrer la badia dels Alfacs

Gaudir de la natura i l’aventura a la Ràpita és un plaer a través dels camins que recorren la badia dels Alfacs. El tram del GR-92 sender blau o Lligallo del Mar és un camí fàcil que podràs fer a peu o en bici, sol o acompanyat, i que et portarà de la Ràpita a Alcanar dibuixant la silueta interior de la badia dels Alfacs.

Rutes a la Ràpita per camins de muntanya

Des de la falda de la serra del Montsià fins al pic de la Foradada podràs fer excursions a la Ràpita en què descobriràs trossets d’història i patrimoni. A peu i en bici, una ruta fàcil és el Camí dels Bandolers, que et portarà per les tres torres de vigilància de l’època àrab de la Ràpita i Alcanar. Però la ruta imprescindible on gaudir de les impressionants vistes de la badia dels Alfacs i en un dia clar visualitzar fins a l’illa de Mallorca és la pujada a la Foradada, amb una mica més de nivell però apta per a tothom.

En una destinació de turisme sostenible com aquesta les excursions a la Ràpita són una de les joies que et faran gaudir al màxim de la natura i l’aventura amb tota la família, i a l’Estació Nàutica la Ràpita – Delta de l’Ebre et proposem un seguit de rutes a peu, a cavall i en bicicleta que podràs fer de la mà dels nostres guies o al teu aire.

CLUBEN!

Gaudeix un món d’activitats i experiències úniques al teu gust