Musclera de l’Avi Agustí

La primera musclera oberta a la badia dels Alfacs

Tradició aqüícola a la musclera de l’Avi Agustí

Des de l’any 2005 a la musclera de l’Avi Agustí pots gaudir d’una de les experiències més increïbles que viuràs a la Ràpita: la degustació de musclos i ostres al mig de la mar.

Degusta la mar de l’Ebre a la musclera de l’Avi Agustí

Si vols degustar els exquisits musclos i ostres de la mar de l’Ebre, la teva excursió inexcusable és a aquesta musclera de la Ràpita, que t’ofereix el plaer d’una degustació dels productes estrella de la badia dels Alfacs en un entorn incomparable al mig de la mar.

Una experiència única a la Mediterrània

L’Avi Agustí ha aconseguit posar al teu abast una experiència única a la Mediterrània: la degustació dels excel·lents productes a les mateixes muscleres, després d’anys de treball constant i tenaç en la promoció de la producció aqüícola dels musclos i les ostres del delta de l’Ebre.

Tour a la musclera de l’Avi Agustí

L’experiència de degustar al mig de la mar els productes gurmet del delta de l’Ebre és millor quan t’embarques en la golondrina i fas el tour a la musclera de l’Avi Agustí sortint del port de la Ràpita. Una ruta de les muscleres en què recorreràs l’entorn de la badia dels Alfacs, coneixeràs els secrets del cultiu dels mol·luscos que conqueriran el teu paladar.

Visita les muscleres al teu aire

Si prefereixes gaudir dels espectacles que t’ofereix la badia dels Alfacs al teu aire, també podràs degustar els musclos i ostres a la musclera de l’Avi Agustí arribant-hi pel teu compte. T’oferim el lloguer de barca, caiac, planxa de surf de rem, surf de vela o bicicleta d’aigua perquè t’endinses en la badia fins a les muscleres.

A l’Estació Nàutica la Ràpita – Delta de l’Ebre volem que visques de primera l’experiència més top que puguis fer en unes vacances o escapada a casa nostra, sigui sol, amb la parella, amb els amics i la família, perquè serà una història que recordaràs sempre.

CLUBEN!

Gaudeix un món d’activitats i experiències úniques al teu gust