Excursions en vaixell a la Ràpita

Visita tots els racons de la badia en vaixell

Rutes en vaixell a la Ràpita

Per gaudir dels espais únics de la badia dels Alfacs en primera persona t’oferim excursions en vaixell a la Ràpita que et permetran arribar als racons més emblemàtics d’aquest espai natural i gaudir de degustacions al mig de la mar.

Recorre la badia dels Alfacs en vaixell

La badia dels Alfacs és un espai natural únic a la Mediterrània que s’ha de viure navegant-hi. Aprofita els dies de vacances i d’escapada amb la parella, la família i els amics per a fer excursions i rutes en vaixell a la Ràpita.

Descobreix els tresors de la badia dels Alfacs

Per conèixer els tresors que s’amaguen a la badia dels Alfacs posem a la teva disposició rutes guiades amb golondrina, llanxa o veler que et portaran pels espais més emblemàtics, com la punta de la Banya, les salines de la Trinitat o la torre de Sant Joan, on tindràs l’oportunitat de banyar-te al mig de la mar i alhora t’explicaran el cultiu dels exquisits mol·luscos de la badia que podràs degustar a les mateixes muscleres.

Sortides en vaixell per a tothom

La badia dels Alfacs és un espai únic al món pel seu ecosistema que podràs viure plenament amb les excursions en vaixell a la Ràpita. La seva mar plana, la riquesa en flora i fauna i el patrimoni natural i cultural que hi trobem fa que sigui una experiència que ha de viure tothom com a mínim una vegada a la vida.

Des de l’Estació Nàutica la Ràpita – Delta de l’Ebre t’oferim una gran varietat de sortides en vaixell a la Ràpita perquè no desaprofitis l’oportunitat de descobrir un espai natural únic, la badia dels Alfacs, on viuràs experiències inoblidables durant unes vacances o uns dies de descans.

CLUBEN!

Gaudeix un món d’activitats i experiències úniques al teu gust