La platja del Trabucador al delta de l’Ebre

Viu la natura més pura al Trabucador

El Trabucador, la platja verge més llarga del delta de l’Ebre

El Trabucador és el braç de 6,5 km del delta de l’Ebre que entra al mar i l’uneix amb la punta de la Banya, l’espai protegit on nidifiquen els rosats flamencs. La platja del Trabucador és la més verge i llarga del Delta i el lloc ideal per passejar, contemplar postes i sortides de sol i fer activitats aquàtiques.

Activitats a la platja del Trabucador

No Posts Found

La platja per als amants de la natura

La platja del Trabucador és un autèntic oasi per als amants de la natura. És l’espai natural més increïble d’aquest paradís que és el delta de l’Ebre. Al Trabucador de la Ràpita podràs desconnectar, és l’espai ideal per fer ioga o meditar, sentiràs les emocions de les sortides i postes de sol, podràs passejar al teu ritme sense presses ni estrès, arribar fins a la punta de la Banya segons l’època de l’any i visitar les salines de la Trinitat. És el teu lloc per viure la pau i la tranquil·litat, per experimentar l’essència del delta de l’Ebre.

Ideal per als amants de l’aventura i les activitats aquàtiques

Si necessites un lloc per viure l’aventura i practicar les activitats aquàtiques més top al delta de l’Ebre, el teu espai idoni és la platja del Trabucador. Si vens sol, en parella, amb la família o els amics trobaràs l’activitat ideal per a tu. Tenim un gran assortiment de propostes perquè gaudeixis al màxim de les teves vacances o escapades a casa nostra. Si ja en saps, podràs enlairar-te amb un surf d’estel, lliscar per l’aigua de la badia dels Alfacs amb caiac, planxa de surf o bicicleta d’aigua i, si no, sempre pots aprendre’n amb els nostres professionals.

La platja del Trabucador és visita obligada durant la teva estada al delta de l’Ebre i, des de l’Estació Nàutica la Ràpita – Delta de l’Ebre posem al teu abast tot un seguit de propostes que t’encantaran i faran que hi tornis moltes vegades més.

CLUBEN!

Gaudeix un món d’activitats i experiències úniques al teu gust