Vela lleugera al delta de l’Ebre

L’experiència sensorial amb un veler

Navega en vela lleugera al delta de l’Ebre

Navegar amb vela lleugera al delta de l’Ebre és tota una experiència sensorial que et submergirà en un món de serenor on només el so de la brisa i el vent et portaran al present. Navegar amb la companyia que desitges i la pau que necessites serà una experiència única.

Deixa’t portar pel vent amb una embarcació de vela

L’experiència d’endinsar-te en vela lleugera en les aigües tranquil·les del parc natural del delta de l’Ebre és perfecta per a recuperar la pau i serenitat durant les teves vacances o escapades a casa nostra.

Segur que has contemplat des de la costa un veler navegant en harmonia amb el vent i has volgut sentir aquesta sensació. Ara ho tens al teu abast amb les experiències que et proposem perquè et deixis portar pel vent en una embarcació de vela.

No n’has de ser cap expert, perquè tenim professionals que te n’ensenyaran. Pots aprendre’n sol o amb companyia, la parella, els amics o la família. I si prefereixes deixar-te portar, també podran guiar-te. Si ja n’ets un expert, t’oferim el servei de lloguer d’embarcacions de vela i tot el material que necessites per embarcar-te i deixar-te portar pel vent al delta de l’Ebre.

Passeja’t pel delta de l’Ebre amb un veler

Expert o principiant, sol o acompanyat, autònom o guiat, passejar-te pel delta de l’Ebre amb veler, lliscant sobre les aigües només amb l’acció del vent i el moviment de les veles, és un plaer que només podràs sentir quan coneguis aquesta experiència gairebé ancestral que posem aquí al teu abast.

No volem que et perdis cap de les sensacions que pots viure al nostre paradís natural, per això, des de l’Estació Nàutica la Ràpita – Delta de l’Ebre et proposem un seguit d’activitats aquàtiques i experiències nàutiques perquè les teves vacances i escapades siguin increïbles.

CLUBEN!

Gaudeix un món d’activitats i experiències úniques al teu gust