Lloguer de barques al delta de l’Ebre

Embarca’t al delta de l’Ebre

Descobreix el delta de l’Ebre en barca

Deixar-te portar per aigües tranquil·les i navegar amb embarcacions de motor o de vela és una experiència a l’abast de tothom amb els nostres serveis de lloguer de barques al delta de l’Ebre.

Navega per les aigües del delta de l’Ebre

Ets un expert navegant? Et lloguem la barca que necessites per gaudir d’una jornada a la mar del delta de l’Ebre. Vols convertir-te en capità per un dia? Et lloguem una barca sense titulació perquè gaudeixis d’una experiència memorable. Si el teu desig és embarcar-te i gaudir, et podem llogar l’embarcació que millor s’adequa al teu nivell, disponibilitat i desitjos. Descobrir en barca, en llanxa o en qualsevol tipus d’embarcació aquest paradís natural és una experiència única per recordar-la més enllà dels teus dies de vacances o escapades.

Lloga una barca per recórrer el delta de l’Ebre

L’experiència de navegar per les tranquil·les aigües del delta de l’Ebre és a les teves mans amb l’oferta de lloguer d’embarcacions que t’oferim. Tenim lloguer de barques, llanxes, menorquines, de motor, de vela, amb titulació i sense titulació, caiac, planxes de surf de rem, planxes de surf de vela, bicicletes d’aigua, per anar-hi sol, amb parella, amb la família o els amics. Tu tries quina vols experimentar.

Explora tots els racons del Delta

El servei de lloguer de barques al delta de l’Ebre et permetrà arribar als racons més amagats d’aquest espai natural. Les embarcacions de lloguer són ideals per descobrir en qualsevol època de l’any els llocs més emblemàtics de la badia dels Alfacs, són idònies per recórrer trams del riu Ebre i arribar fins a la desembocadura i són estratègiques per poder endinsar-te a les llacunes del delta de l’Ebre. Embarca’t i descobreix els colors, les textures i els sabors canviants del Delta en les diverses èpoques de l’any.

Experimentar les sensacions que t’aporta la navegació és imprescindible perquè la teva estada a casa nostra sigui perfecta, i des de l’Estació Nàutica la Ràpita – Delta de l’Ebre tenim l’oferta més extensa i variada de lloguer de barques al delta de l’Ebre perquè gaudeixis d’aquesta experiència en qualsevol època de l’any.

CLUBEN!

Gaudeix un món d’activitats i experiències úniques al teu gust