Excursions al delta de l’Ebre

Camins de vida pel delta de l’Ebre

Turisme, esport i excursions al delta de l’Ebre

La vida sempre és més agradable quan podem gaudir del turisme, l’esport i les excursions al delta de l’Ebre, perquè és el lloc ideal on descobrir camins i senders que et faran sentir la felicitat, la pau i la tranquil·litat que costa trobar en el teu dia a dia.

Viu la natura amb les rutes pel Delta

Per viure la natura al cent per cent t’oferim una amplia varietat d’excursions al delta de l’Ebre que et permetran descobrir aquest espai natural, sol o acompanyat de la parella, la família i els amics, amb la comoditat de recórrer rutes i itineraris pels espais més emblemàtics.

Recorre el delta de l’Ebre a peu

Si bé ho sembla, recórrer el delta de l’Ebre a peu no és una bogeria, ans al contrari, és la millor manera de viure la natura i l’aventura amb les rutes i excursions que et proposem. Tenim itineraris que podràs fer en una escapada de cap de setmana o durant les vacances perquè desconnectis i carreguis piles per poder tornar a les rutines diàries.

Senderisme al delta de l’Ebre

Fer senderisme al delta de l’Ebre no demana cap preparació física, les rutes de senders que et proposem perquè gaudeixis de la natura d’aquest espai natural són fàcils i còmodes perquè puguis fer-les acompanyat de tota la família. Tant el GR-99 vora la mar de la Ràpita a Alcanar o de l’Ampolla a l’Ametlla de Mar com la pujada al cim de la Foradada, el gran mirador del delta de l’Ebre, són rutes a peu accessibles per a totes les edats.

Passeja pel delta de l’Ebre

La pròpia morfologia d’aquest espai natural fa que puguis passejar en qualsevol de les rutes pel delta de l’Ebre que et proposem, per a les quals només hauràs de triar la companyia i començar a caminar. Tenim itineraris per caminar vora el riu Ebre, com la Via Verda d’Amposta a Sant Jaume d’Enveja, pel pont Lo Passador entre Sant Jaume i Deltebre; també a les platges, del Trabucador a la punta de la Banya de la Ràpita o de la platja de la Marquesa al far del Fangar a Deltebre; entre les llacunes del Delta, i molts més.

Descobrir a peu el delta de l’Ebre és fàcil amb l’àmplia oferta d’itineraris i rutes que et proposem des de l’Estació Nàutica la Ràpita – Delta de l’Ebre. Fer excursions al delta de l’Ebre durant les vacances i escapades és una excel·lent activitat per fer salut i gaudir de la pau i serenor d’aquest paradís natural.

CLUBEN!

Gaudeix un món d’activitats i experiències úniques al teu gust