Parc Natural del Delta de l’Ebre

Un paradís natural a la vora de casa

Descobreix el Parc Natural del Delta de l’Ebre

La rica biodiversitat i singularitat de l’ecosistema del Parc Natural del Delta de l’Ebre l’han convertit en una destinació turística ideal per als amants de la natura i l’aventura. Apostem per un turisme sostenible i posem al teu abast una gran quantitat d’activitats per descobrir-lo.

Experimenta la natura al delta de l’Ebre

La constitució l’any 1986 del Parc Natural del Delta de l’Ebre el van convertir en l’espai aquàtic més gran de Catalunya i en uns dels espais més singulars on experimentar fins al moll de l’os la natura més pura. Per facilitar-te’n el descobriment, als centres d’informació de l’Ecomuseu a Deltebre i la Casa de Fusta a Amposta trobaràs un món d’activitats.

El delta de l’Ebre i tu

Si vols saber què fer i què veure al delta de l’Ebre tenim les propostes més engrescadores per a les vacances o escapades al teu paradís natural a la vora de casa. Tenim tot l’imprescindible perquè descobreixis els llocs més emblemàtics, perquè visquis els colors, els sabors, les textures, l’essència del delta de l’Ebre.

Recorre el Parc Natural del Delta de l’Ebre

Per descobrir aquest paradís natural posem al teu abast totes les activitats que hi pots fer i et guiem perquè la teva estada sigui inoblidable. Et guiem amb excursions i rutes a peu, a cavall, en bici o en cotxe perquè arribis als racons més amagats; et proposem activitats perquè visquis al màxim la natura i l’aventura i tenim a la teva disposició un gran ventall d’allotjaments i restaurants per completar la teva estada a casa nostra.

El Parc Natural del Delta de l’Ebre i el Parc Natural dels Ports són les dues zones naturals més importants de les Terres de l’Ebre i un dels motius que siguem Reserva de la Biosfera. Des de l’Estació Nàutica la Ràpita – Delta de l’Ebre estem orgullosos d’aquest segell que ens posiciona com una destinació turística sostenible d’alt nivell i treballem cada dia perquè puguis gaudir-ne al màxim.

CLUBEN!

Gaudeix un món d’activitats i experiències úniques al teu gust