Visites guiades al delta de l’Ebre

Descobreix tots els racons d’aquest parc natural

Deixa’t portar amb les visites guiades pel delta de l’Ebre

Descobrir un espai natural amb tanta accessibilitat sovint sembla fàcil, però si vols conèixer-ne els racons més amagats i viure’ls amb més intensitat t’oferim visites guiades al delta de l’Ebre. Deixa’t guiar pels nostres guies professionals.

Rutes guiades per conèixer el delta de l’Ebre

Si vols viure unes jornades inoblidables amb la família, la parella o els amics t’oferim una gran varietat de visites guiades al delta de l’Ebre perquè en descobreixis els espais més emblemàtics. Rutes guiades que et portaran a recórrer la mar i el riu Ebre, les llacunes i les platges del Delta, a conèixer els camps d’arrossars i el procés d’elaboració de l’arròs, a degustar els productes típics de la zona i a descobrir la història i el patrimoni locals.

Excursions a l’abast de tothom

Gaudir d’uns dies de vacances al delta de l’Ebre està a l’abast de tothom perquè els mitjans i l’accés als llocs són idonis per a qualsevol persona. Només has d’escollir amb qui vens i nosaltres hi posem la ruta guiada pel delta de l’Ebre que desitges. Et passegem per la badia dels Alfacs amb qualsevol embarcació, de motor sense motor o de vela, et portem fins a les muscleres per degustar els exquisits mol·luscos del Delta, et proposem descobrir aquest espai natural amb un cop d’ull a MónNatura, recórrer el riu Ebre amb el llagut tradicional Lo Sirgador a Tortosa i moltes més experiències que t’encantaran.

Si vols descobrir tots els racons del delta de l’Ebre i no perdre’t cap experiència, a l’Estació Nàutica la Ràpita – Delta de l’Ebre tenim a la teva disposició una gran varietat de visites guiades al delta de l’Ebre perquè puguis viure aquest paradís natural amb la màxima intensitat i el recordis per sempre més.

CLUBEN!

Gaudeix un món d’activitats i experiències úniques al teu gust