Hotels a la Ràpita

Els millors hotels t’estan esperant

Hotels a la Ràpita per a unes vacances perfectes

Viure les teves vacances o escapades en un dels hotels a la Ràpita segur que es convertirà en tota una experiència. La tradició hotelera i l’expertesa dels professionals ens permet oferir un gran ventall d’hotels, hostals i aparthotels.

Hotels a la Ràpita per gaudir de les vacances a primera línia de mar

Ubicats a primera línia de mar o al centre del poble, les seves instal·lacions t’aportaran el confort que desitges i cobriran les teves necessitats. Hi trobaràs des de piscina, sales de reunions, espais de jocs per als més petits, zones de descans i d’oci, tot condicionat perquè sigui sostenible ecològicament. Gran part d’aquests establiments compten també amb restaurant propi, amb una excel·lent cuina de productes de proximitat que omplirà de delícies el teu paladar.
Els hotels de la Ràpita són perfectes per desconnectar durant els dies de vacances o les escapades de cap de setmana i festius de la voràgine habitual del dia a dia. Hi podràs gaudir sense sortir dels seus confins i, sobretot, hi podràs gaudir com a refugi després d’un recorregut turístic que et permetrà conèixer, viure i sentir aquest paradís que són les Terres de l’Ebre.

Aprofita els #365dies per gaudir des dels hotels de la Ràpita

Recórrer els racons d’aquesta vila marinera, pujar fins al mirador del cim de la Foradada a la serra del Montsià, endinsar-te en les activitats nàutiques a la badia dels Alfacs, degustar els productes estrella del delta de l’Ebre, l’ostra i el musclo, al mig de la mar; pedalar pels camins del parc natural del delta de l’Ebre; descansar en quilòmetres de platges verges o capbussar-te al Mediterrani són algunes de les experiències turístiques que pots viure abans de reprendre el descans en un dels hotels a la Ràpita.
En una aposta ferma per l’atenció al client i per la voluntat de servei, els hotelers de la Ràpita et proposen ofertes per a tots els gustos durant els #365dies que segur que no podràs rebutjar.
Des de l’Estació Nàutica la Ràpita – Delta de l’Ebre et garantim una variada i extensa oferta dels millors hotels a la Ràpita. Deixa’t aconsellar i regala’t uns dies de descans perfectes.

CLUBEN!

Gaudeix un món d’activitats i experiències úniques al teu gust