Què fer o veure al delta de l’Ebre

Un paradís natural a les teves mans
> > Què fer o veure al delta de l’Ebre

Què veure al delta de l’Ebre tot l’any?

A les teves mans tens un paradís natural tan a prop i alhora tan desconegut que és imprescindible descobrir-lo, per això et proposem què veure al delta de l’Ebre perquè vinguis de turisme i puguis experimentar-lo amb un gran ventall d’activitats per a tothom i durant tot l’any.

Assaboreix la mar a les muscleres del delta de l’Ebre

Les badies són espais naturals on es cultiven deliciosos musclos i ostres i que podràs assaborir al mig de la mar a les mateixes muscleres del delta de l’Ebre. Arribar fins a les muscleres de l’Avi Agustí o al Musclarium serà un passeig per les aigües tranquil·les de la badia amb visita guiada en barca o bé al teu aire amb llanxa, caiac, bicicleta d’aigua, surf de rem o embarcació de vela.

Gaudeix de la mar amb les activitats aquàtiques

Si busques un turisme actiu amb el qual poder alliberar les tensions del dia a dia en mig de la natura, et proposem una gran diversitat d’activitats aquàtiques al delta de l’Ebre. En qualsevol de les activitats podràs sentir la llibertat, la pau i la diversió que busques amb el lloguer d’embarcacions, caiac, surf de rem, bici d’aigua, vela lleugera o moto d’aigua, sol o acompanyat, tu tries.

Natura i aventura al teu abast

Si vols saber què veure al delta de l’Ebre per descobrir-ne els racons més amagats, posem al teu abast experiències per viure la natura i l’aventura d’aquest paradís natural. Recórrer els seus espais és a l’abast de tothom i t’oferim un seguit de rutes amb bicicleta, a peu i a cavall, excursions guiades i recorreguts en barca perquè no et perdis cap dels llocs més emblemàtics, com les llacunes, l’illa de Buda, la desembocadura o el Trabucador.

Deixa’t portar pel delta de l’Ebre

Les visites guiades pel delta de l’Ebre són una excel·lent opció si vols deixar-te portar i preocupar-te només de viure les sensacions i experiències que et proporciona aquest espai natural. Visites per descobrir els dos hemideltes, per observar l’abundant fauna i flora, per conèixer la formació natural i la forma de vida que s’ha desenvolupat al llarg dels anys al delta de l’Ebre.

Passeja-t’hi en vaixell

Pel riu Ebre fins a la desembocadura, per les llacunes i per les badies podràs passejar en vaixell i recórrer el delta de l’Ebre des d’una altra perspectiva. La teva estada al delta de l’Ebre segur que serà completament diferent segons el mitjà que triïs per viure-la: amb bicicleta, a peu, a cavall, amb cotxe o amb vaixell.

Recorre el delta de l’Ebre en vaixell

Les possibilitats que t’oferim per recórrer en vaixell el delta de l’Ebre són infinites, només has de triar la que et vagi millor. Si vols visites guiades amb vaixell de motor o de vela amb capità, en tenim; si prefereixes fer de capità per un dia, tenim lloguer d’embarcacions petites sense títol, també llanxes i velers amb títol i golondrines que et portaran per la badia dels Alfacs i pel riu Ebre.

Descobreix què veure prop del delta de l’Ebre

Si la teva mirada va més enllà i vols conèixer l’entorn d’aquest espai natural, et proposem altres llocs per veure prop del delta de l’Ebre, com les ciutats d’Alcanar, Tortosa i Ulldecona, on podràs saber molt més del patrimoni i la història de les Terres de l’Ebre amb les rutes als espais més representatius.

A l’Estació Nàutica la Ràpita – Delta de l’Ebre posem a les teves mans una extensa i variada oferta d’activitats perquè no et perdis què fer o veure al delta de l’Ebre i al seu entorn més proper i gaudeixis d’unes vacances o escapades turístiques perfectes.

CLUBEN!

Gaudeix un món d’activitats i experiències úniques al teu gust