Cursos de windsurf, kitesurf i vela al delta de l’Ebre

Aprèn i diverteix-te navegant

Cursos de navegació al delta de l’Ebre

Si vols aprendre a navegar amb els cursos de windsurf, kitesurf i vela al delta de l’Ebre, tenim la diversió assegurada, perquè les condicions d’aquest espai natural són idònies i perquè tenim els professionals més preparats.

Aprèn a navegar des del primer dia

Aprofita les vacances o escapades al Delta per aprendre a navegar i gaudir d’activitats aquàtiques. Només has de triar el tipus d’embarcació que vols dominar i nosaltres posem a la teva disposició cursos de windsurf, cursos de kitesurf i cursos de vela al delta de l’Ebre perquè n’aprenguis des del primer dia, com si ho haguessis fet tota la vida.

Cursos de vela al delta de l’Ebre per a tots els nivells

Si la teva il·lusió és aconseguir la pau i la tranquil·litat en un espai natural únic, la teva experiència són els cursos de vela al delta de l’Ebre que t’oferim perquè aprenguis a trobar la pau i deixar-te portar. Sigui sol, amb parella, amb amics o amb la família, els cursos de vela són ideals per a grans i petits durant els dies de vacances i escapades a casa nostra.

Aprenentatge i diversió amb els cursos de surf

Qui ha dit que aprendre és avorrit? T’oferim cursos de windsurf i classes de kitesurf al delta de l’Ebre perquè puguis desmentir clarament aquesta afirmació. Cursos de windsurf d’iniciació, per a adults, per a infants, per a parelles, amb excel·lents professionals que t’asseguren un ràpid i fàcil aprenentatge. També tenim classes de kitesurf per als més experts i per a principiants, per als més petits i per als més grans, per a qualsevol persona que vulgui experimentar la sensació de volar al delta de l’Ebre.

Tots els cursos de windsurf, kitesurf i vela que et proposem des de l’Estació Nàutica la Ràpita – Delta de l’Ebre són experiències d’aprenentatge amb diversió assegurada que faran que vulguis tornar-hi ben aviat.

CLUBEN!

Gaudeix un món d’activitats i experiències úniques al teu gust