Passeig en vaixell pel delta de l’Ebre

Navega amb creuers pel delta de l’Ebre

Explora el delta de l’Ebre en vaixell

Gaudeix de les sensacions de navegar en vaixell pel delta de l’Ebre, l’extensió aquàtica més gran de Catalunya, i deixa’t portar per les aigües calmes de la badia dels Alfacs, del Fangar i del riu Ebre fins a la desembocadura.

Gaudeix d'un creuer pel delta de l’Ebre

Si vol passar una jornada de descans i benestar navegant per aigües tranquil·les, et proposem una sortida amb creuer pel delta de l’Ebre. Podràs descobrir aquells espais naturals que només són accessibles amb les excursions en vaixell i conèixer el delta de l’Ebre des de totes les vessants.

Excursions en vaixell al delta de l’Ebre

Les excursions en vaixell pel delta de l’Ebre que t’oferim et permetran navegar i descobrir els racons més amagats d’aquest espai natural. Podràs passejar en vaixell per l’entorn de la històrica illa de Buda i la gola de Migjorn, podràs agafar el creuer fins a la desembocadura del riu Ebre i observar la gran qualitat d’aus que t’acompanyen, i fins i tot podràs degustar els productes típics de la zona en alguns dels creuers del delta de l’Ebre.

Descobreix tots els trams de l’Ebre

Sabies que la navegabilitat al riu Ebre és una de les activitats més preuades pels nostres visitants? Una excursió en vaixell pel delta de l’Ebre és una de les experiències que no et pots perdre si passes uns dies a casa nostra. T’oferim la possibilitat d’endinsar-t’hi amb diversos tipus d’embarcacions, de motor o sense, perquè gaudeixis d’un passeig en vaixell i descobreixis els boscos de ribera, la fauna i flora i el paisatge humà d’aquest espai natural.

Des de l’Estació Nàutica la Ràpita – Delta de l’Ebre et proposem una àmplia oferta d’excursions en vaixell al delta de l’Ebre perquè descobreixis els espais més emblemàtics d’aquest espai natural des de la tranquil·litat i la seguretat que et donen els nostres professionals. Tu només hauràs de triar quina ruta en vaixell pel Delta t’atreu més.

CLUBEN!

Gaudeix un món d’activitats i experiències úniques al teu gust