MónNatura

La màgia de tot el delta de l’Ebre

Viu tot el delta de l’Ebre a MónNatura

En el conjunt d’espais que conformen MónNatura Delta de l’Ebre podràs viure i descobrir la biodiversitat que envolta aquest parc natural. Amb les activitats lúdiques que et proposem podràs explorar la història, entendre, aprendre i gaudir de la màgia del delta de l’Ebre.

Un gran centre per descobrir tot el Delta

MónNatura és un gran centre temàtic on descobriràs l’ecosistema i l’essència de tot el delta de l’Ebre centrat en tres eixos bàsics: la sal, la pesca tradicional i l’observació de la gran quantitat i diversitat d’aus aquàtiques que hi viuen.

Experimenta el delta de l’Ebre a MónNatura

Situat a les antigues salines de Sant Antoni, al costat de la llacuna de la Tancada, a MónNatura podràs experimentar el delta de l’Ebre, descobrint els valors naturals i humans d’aquest espai, la seva rica biodiversitat i la seva autèntica història amb l’ampli ventall d’activitats lúdiques i didàctiques per a tots els públics que et proposen, com les visites guiades i escolars, els tallers infantils, les gimcanes participatives i l’observació d’aus, entre moltes d’altres.

Tot un paradís natural al teu abast

La vasta extensió de 7.625 hectàrees del delta de l’Ebre la trobaràs concentrada en les 41,2 hectàrees que MónNatura posa al teu abast perquè puguis descobrir la màgia d’aquest gran paradís natural. Descobrir la màgia de tot el delta de l’Ebre concentrada a MónNatura et permetrà viure experiències increïbles de natura i aventura al delta de l’Ebre.

Des de l’Estació Nàutica la Ràpita – Delta de l’Ebre t’oferim diverses propostes perquè gaudeixis durant les teves vacances o escapades a casa nostra de MónNatura, perquè és el lloc ideal on podràs descobrir tot l’ecosistema del delta de l’Ebre en un únic espai i no perdre’t cap dels valors d’aquest paradís natural.

CLUBEN!

Gaudeix un món d’activitats i experiències úniques al teu gust