Desembocadura de l’Ebre

On el riu s’endinsa a la mar

Els espais naturals de la desembocadura de l’Ebre

A la zona de la desembocadura l’Ebre podràs descobrir, a través de les visites guiades i les activitats que et proposem, els tres espais naturals que la conformen: el Garxal, l’illa de Sant Antoni i l’illa de Buda.

Un paisatge singular a les goles de l’Ebre

L’entorn de la desembocadura o de les goles de l’Ebre és una zona especial pel paisatge singular que descobriràs entre grans espais naturals i extensos camps d’arròs, un dels llocs que no et pots perdre quan vinguis de vacances o en cap de setmana al delta de l’Ebre.

Què fer i què veure a la desembocadura de l’Ebre

Et proposem diverses activitats per fer a la desembocadura de l’Ebre i com descobrir els espais naturals que la conformen. El Garxal és un conjunt format per petits illots i la millor opció per visitar la zona des de terra, per un itinerari que s’inicia a Riumar, que pots fer a peu o en bicicleta, i també podràs visitar la platja del Garxal, on gaudir de les aigües de la Mediterrània de poc calat, ideal per anar-hi amb canalla. Pel que fa a les illes, la de Sant Antoni, que es troba al bell mig de la desembocadura, i la de Buda, que és la més gran del Parc Natural del Delta de l’Ebre, són espais protegits que hi tenen l’accés restringit.

Veure la desembocadura del riu Ebre serà més fàcil si optes per les activitats aquàtiques, ja que pots fer recorreguts amb caiac, llanxes i motos d’aigua pel riu i també els creuers a la desembocadura, on viuràs in situ les emocions i sensacions quan l’aigua del riu s’endinsa a l’aigua de la mar.

Descobrir la desembocadura de l’Ebre és una de les excursions indispensables si vens a fer turisme al delta de l’Ebre. A l’Estació Nàutica la Ràpita – Delta de l’Ebre et proposem rutes i activitats diverses perquè puguis gaudir d’aquesta especial zona natural del delta de l’Ebre on el riu desemboca al mar Mediterrani.

CLUBEN!

Gaudeix un món d’activitats i experiències úniques al teu gust