Cultura i patrimoni a la Ràpita

Descobreix la cultura i el patrimoni de la Ràpita
> > Cultura i patrimoni a la Ràpita

Vols conèixer espais de cultura i patrimoni a la Ràpita?

Fer turisme a casa nostra també és conèixer cultura i patrimoni a la Ràpita. Si vols descobrir on vivien les monges santjoanistes, els nostres orígens de poble mariner, com apareix Sant Carles de la Ràpita i què hi va aportar la figura de Carles III o contemplar art en espais naturals i museus, et proposem diverses activitats i visites guiades.

Passeja’t per la cultura i el patrimoni a la Ràpita

Descobrir el lloc on passes les vacances o escapades passejant pels seus carrers i tractant amb la seva gent et pot donar una idea de la seva història, però, si vols conèixer amb profunditat la cultura i el patrimoni rapitenc, tenim una variada oferta d’activitats per saber la nostra història i fer la teva estada perfecta.

Visites pels espais culturals i el patrimoni de la Ràpita

Si busques idees sobre què fer a la Ràpita, què veure per conèixer la nostra cultura i patrimoni, et proposem activitats per fer en parella, en família i amb amics que et portaran a l’essència rapitenca. Visites guiades amb un recorregut històric pels carrers de la Ràpita i al Museu de la Mar de l’Ebre, una ruta a l’Encanyissada per descobrir ancestrals arts de pesca i rutes per viure l’art a l’Ebre en un museu a l’aire lliure són algunes de les experiències que t’oferim.

Ruta de la pantena de l’Encanyissada

Descobrir els mitjans tradicionals de pesca a les llacunes del Delta és una manera de conèixer la cultura i el patrimoni de la Ràpita. Els nostres pescadors t’ensenyaran mètodes de pesca ancestrals mentre gaudeixes de la pau que s’hi respira i d’una degustació de productes típics com el cranc blau que ells mateixos et prepararan. Aventura’t a descobrir cultura i patrimoni a la Ràpita amb la tradicional pesca de la pantena a l’Encanyissada.

Viu l’art de l’Ebre al mig de la natura

En la nostra destinació turística la natura és la protagonista i també ho és en l’experiència que et proposem per conèixer la cultura i el patrimoni de la Ràpita. És una visita inexcusable a Art-Contemporary, un parc d’escultures d’artistes catalans i internacionals en una finca d’oliveres ancestrals a la falda de la serra del Montsià. Segur que no trobaràs res tan excepcional per descobrir sol, amb parella, amb la família o els amics durant la teva estada a casa nostra.

Des de l’Estació Nàutica la Ràpita – Delta de l’Ebre volem que coneguis amb profunditat la nostra cultura i patrimoni, per això posem al teu abast tots els recursos que tenim perquè t’enamoris de la història de la Ràpita, hi construeixis la teva pròpia història i ens converteixis en la teva destinació turística predilecta.

CLUBEN!

Gaudeix un món d’activitats i experiències úniques al teu gust