FAQ's

Quins són els horaris d’atenció al públic?
Estem a la vostra disposició per atendre les vostres peticions per telèfon o presencialment a l’Oficina de Turisme de Sant Carles de la Ràpita (Av. dels Alfacs, s/n, Parc de Garbí):


Horari d’atenció al visitant en temporada baixa (des del dilluns següent a la finalització de la festa dels Orígens, al dijous previ a la Setmana Santa (divendres anterior al Diumenge de Rams).


De dilluns a divendres de 09:30h a 14:00h i de 15:00h a 17,30h


Dissabtes i diumenges de 09:30h a 14:00h.


Horari d’atenció al visitant en temporada mitja (des del divendres anterior al Diumenges de Rams – Setmana Santa- al segon diumenge de juny, inclosos. I del dilluns de la tercera setmana de setembre (l’immediatament posterior al cap de setmana de la Diada de Catalunya) fins al diumenge de la Festa dels orígens – segon diumenge d’octubre – inclosos)


De dilluns a dissabte de 09:30h a 14:00h i de 16:00h a 19,00h


Diumenges de 09:30h a 14:00h / tarda tancat.


Horari d’atenció al visitant en temporada alta (des del dilluns de la tercera setmana de juny fins el diumenge de la segona setmana de setembre –cap de setmana de la Diada de Catalunya- inclosos)


De dilluns a diumenge de 09:30h a 14:00h i de 17:00h a 20:00h


L’horari dels Ponts i Festius serà de jornada complerta i el corresponent a cada temporada excepte el dilluns de Pasqua, el dia 12 d’octubre i el 8 de desembre que serà de 09:30h a 14:00h.


L’oficina romandrà tancada els dies 24, 25, 26 i 31 de desembre, i l’1 i el 6 de gener.

 

Estem per servir! Us esperem!

 

Quins són els beneficis que tinc com a usuari/a per reservar a l’Estació Nàutica?

  • Atenció personalitzada. Som amics dels viatgers. Et fem sentir com a casa!
  • Estem oberts els 7 dies a la setmana i els 365 dies de l’any.
  • Som mestres de l’ofici (conèixer les expectatives dels nostres clients i satisfer-les, per ser uns bons professionals).
  • Qualitat i millora contínua
  • Compromís amb el medi ambient
  • Compra online amb total seguretat
  • Assessorament per crear un viatge fet a mida
  • Vocació de territori: transformació de la cultura del mar en font creixent de prosperitat i felicitat.
  • Les activitats que oferim estan totes coordinades i supervisades per monitors experts i instructors professionals, grans coneixedors del mar.
  • A més, pots formar part del nostre club i gaudir de descomptes, recomanacions personalitzades i molts avantatges més.

 

Si teniu qualsevol dubte, ens podeu escriure a info@enlarapita.com

Si no tinc clar quina activitat i/o servei, em podeu assessorar? Sí, i tant. Podeu contactar-nos via whatsapp, mail o trucada. O si ho preferiu podeu venir a la nostra oficina amb horari laboral.

 

Hi ha xat online?

Sí, via whatsapp al tel. 678 48 70 53.

 

Si ja he fet el pagament de la reserva, però m’adono que es requereix un mínim de persones per fer l’activitat, puc recuperar els meus diners?
Sí. Quan alguna de les nostres activitats i/o serveis requereixi un mínim de persones per poder garantir la reserva, i el pagament s’ha efectuat però no s’arriba a cobrir el número necessari de persones per fer l’activitat, l’Estació Nàutica contactarà amb el client i se li abonarà la totalitat del pagament o bé li oferirà la possibilitat de canvi de data per intentar arribar al mínim de persones establert per aquella activitat i/o servei.

 

La reserva es pot fer directament a les vostres oficines o ha de realitzar-se obligatòriament online?
No és necessari que la reserva es faci online. Si no tens accés a internet o tens alguna dificultat, des de la nostra oficina et podem realitzar la reserva.

 

És el mateix preu si reservo amb vosaltres que directament amb l’empresa proveïdora del servei?

Sí, el PVP no canvia. Les nostres empreses s’han compromès a mantenir els mateixos preus tant a l’Estació Nàutica com a la seva pròpia empresa.

 

Si reservo una activitat aquàtica i les condicions meteorològiques són desfavorables, retorneu el pagament efectuat?

L’empresa proveïdora de l’activitat és qui decideix cancel·lar o no si les condicions meteorològiques són desfavorables. En aquest cas, si cancel·la, es pot posposar l’activitat o bé procedir a l’abonament d’aquesta.

 

Quines formes de pagament oferiu?

Podeu fer el pagament amb targeta (crèdit o dèbit) o PayPal. Per grups i empreses es permeten les transferències bancàries. En qualsevol cas, no és permès el pagament en efectiu per motius de seguretat.

 

Oferiu l’opció de Xecs regal?

Sí, en totes les activitats. Per aconseguir el teu xec regal només has d’anar a reservar l’activitat i a la part superior, baix del títol de l’activitat, veuràs el menú de comprar/regalar/canviar. Clica a regalar, i envia el xec regal a la persona desitjada.

 

Quina durada tenen els xecs regal?

Un any des de la data de la reserva.

 

Amb quants dies d’antelació puc reservar?

L’antelació de la reserva depèn de cada activitat, però de forma general, aquesta és de 24h. Podeu trobar la informació clicant a l’activitat desitjada i a l’apartat més informació

 

Si vull factura per l’activitat i/o servei realitzat, on la puc aconseguir?

La factura serà emesa per l’empresa proveïdora de el servei. L’Associació Estació Nàutica Sant Carles de la Ràpita-Delta de l’Ebre du a terme les tasques d’informació i assessorament i funciona com a central de compres, de manera que qualsevol responsabilitat derivada de l’activitat és de l’empresa proveïdora del servei. En cas de reclamació, aquesta haurà de dirigir-se a l’empresa proveïdora.

 

On puc trobar la ubicació de cadascuna de les activitats/experiències que oferiu?

Cada activitat té la seva ubicació. En clicar al damunt de qualsevol experiència apareix un mapa amb la localització exacta.

 

Puc saber quins esdeveniments es fan durant la meva estada a Sant Carles de la Ràpita?

Consulta l’apartat Agenda i descobreix els esdeveniments que tenen lloc durant els dies de la teva estada. També pots consultar l’agenda d’esdeveniments de les Terres de l’Ebre al web terresdelebre.travel

 

Si viatjo amb mascota com puc saber les activitats que puc realitzar amb ella?

Consulta les experiències personalitzades i escull “el Delta amb mascotes”, hi trobaràs tota la informació!