Windsurf a la Ràpita

Navega des del primer dia amb surf de vela

Plana sobre la mar fent windsurf a la Ràpita

Si ets més atrevit i busques activitats aquàtiques més intenses, decideix-te pel surf a la Ràpita i, si vols provar-ho, te n’ensenyem. Dominar les onades i els vents és tota una experiència a la badia dels Alfacs tots els dies de l’any.

Activitats de surf a la Ràpita

No Posts Found

Endinsa’t a la badia amb el surf de vela

Aprofita la velocitat del vent, la formació de les onades i endinsa’t a la badia dels Alfacs fent surf a la Ràpita. Si n’ets un expert, t’oferim el lloguer de tot el material de surf de vela, planxa, vela, botavara, neoprens, i ja pots planar sobre la mar de l’Ebre des de les platges o des del port de la Ràpita.

Aprèn windsurf des del primer dia

Si el teu desig és aprendre a fer surf a la Ràpita, tindràs les millors condicions per fer d’aquesta activitat aquàtica la teva predilecta, perquè les aigües i els vents que trobaràs a la badia dels Alfacs, juntament amb el mètode eficient dels nostres professionals, faran que aprenguis surf des del primer dia.

Surf de vela en parella

Viure l’experiència del surf de vela en parella és una manera diferent de gaudir de les teves vacances o escapades turístiques a la Ràpita. Tenim sessions de windsurf perquè aprengueu conjuntament a coordinar-vos per a una navegació ideal i per a viure d’una altra manera l’aprenentatge del surf de vela en unes condicions idònies.

Des de l’Estació Nàutica la Ràpita – Delta de l’Ebre us recomanem que, si busqueu una experiència diferent, aposteu pel surf de vela a la Ràpita. Us garantim que podreu navegar des del primer dia i aprofitareu al màxim la vostra estada a casa nostra.

CLUBEN!

Gaudeix un món d’activitats i experiències úniques al teu gust