Activitats aquàtiques a la Ràpita

Diverteix-te amb els esports nàutics
> > Activitats aquàtiques a la Ràpita

Viu la badia amb les activitats aquàtiques a la Ràpita

Viure la badia dels Alfacs amb les activitats aquàtiques a la Ràpita és l’experiència perfecta per descobrir aquest paradís natural. És experimentar la pràctica d’esports nàutics també des d’un vessant més lúdic i sostenible, i és experimentar la natura, la llibertat i la pau que sentiràs amb les activitats que pots fer a la Ràpita.

Les activitats aquàtiques a la Ràpita

Descobreix la badia dels Alfacs

La ubicació natural de la badia dels Alfacs et permetrà fer activitats aquàtiques a la Ràpita els 365 dies i hi descobriràs tot un món ple de vida que farà de les teves vacances i escapades una experiència inoblidable. Has de viure en primera persona les sensacions indescriptibles que provoquen les sortides i postes de sol, el vol rasant dels flamencs, el silenci mentre navegues a vela, passeges amb bici d’aigua, caiac, surf de rem, surf de vela o surf d’estel a la Ràpita.

Activitats aquàtiques a la Ràpita per a tots els gustos

L’oferta d’activitats aquàtiques que podràs fer a la Ràpita és variada i diversa, per a tots els gustos, nivells i modalitats. Activitats per a tothom, per als experts, per als agosarats, per als aprenents, per a aquelles persones que vulguin alliberar l’adrenalina i l’estrès diari i divertir-se, per viure i per sentir experiències úniques, acompanyats per guies o per lliure.

Llisca per la badia dels Alfacs amb caiac

Les aigües de la badia dels Alfacs són ideals perquè una sortida amb caiac a la Ràpita sigui una experiència única. Si vols descobrir els racons més amagats amb caiac és millor anar de la mà dels nostres guies i, si vols anar per lliure, et recomanem apropar-te a les muscleres de forma segura, pausada i amb qui tu vulguis.

Passeja amb surf de rem

Passejar sobre la mar no havia estat mai tan fàcil. Aquí pots llogar una planxa de surf de rem (paddle surf) i endinsar-te en les aigües calmes de la badia dels Alfacs. Els nostres guies et portaran fins a les muscleres, les salines o la torre de Sant Joan perquè coneguis la història d’aquests espais i passis una estona inoblidable. I si et mou l’aventura, et facilitem el material perquè creïs la teva pròpia història.

Has provat mai una bici d’aigua?

Si no has provat mai una bicicleta aquàtica, no pots deixar escapar aquesta oportunitat. Som al lloc ideal perquè et diverteixis i experimentis amb un passeig en sea bike per la badia dels Alfacs. Si t’agraden les noves sensacions, aquesta és la teva activitat aquàtica a la Ràpita, només has de pujar-hi i pedalar per damunt de l’aigua.

Navega des del primer dia amb windsurf

Si ja saps navegar, ho tens fàcil, et proporcionem el lloguer de planxes de surf perquè surtis a la badia a dominar les onades i el vent. Si vols viure aquesta experiència i no en saps, et proposem unes classes per aprendre’n i que puguis navegar des del primer dia. I si busqueu un pla diferent amb la parella, les sessions de windsurf són la vostra activitat aquàtica.

Recorre la badia amb vela lleugera

Recórrer la badia amb vela lleugera és una activitat aquàtica a la Ràpita pensada per a tots aquells que volen navegar a vela amb el mar i el vent i la sensació de pau al mig de la natura. L’oferta és diversa, individual i col·lectiva, per a experts i per a principiants, només hauràs d’escollir la teva experiència.

Vola sobre la mar amb el surf d’estel

L’amplitud i l’extensió de la badia dels Alfacs facilita les activitats aquàtiques a la Ràpita i les condicions climàtiques et permetran volar sobre la mar amb una planxa de surf d’estel. Si ja hi tens experiència, sabràs que la platja del Trabucador és la meca del kitesurf i, si vols experimentar les sensacions de saltar, volar i voltar sobre la mar podràs aprendre’n amb les propostes que t’oferim.

Lloga motos d’aigua a la Ràpita

Una altra opció és llogar motos d’aigua a la Ràpita per a descobrir racons amagats i espais únics de la badia amb la comoditat d’un vehicle de motor. El lloguer de motos d’aigua et permetrà conèixer la zona d’una manera diferent. Si ja n’ets un expert, podràs anar per lliure i, si no, et guiarem, sempre seguint les condicions de respecte al medi ambient i tenint en compte que es tracta d’un espai natural compartit.

Aprèn a navegar amb els cursos de windsurf i vela

La badia dels Alfacs és un lloc idoni per aprendre a navegar amb els cursos de windsurf i vela per a nens i adults. Sol, amb parella o amb equip gaudeix al màxim de les teves vacances i escapades a la Ràpita. Durant els 365 dies, aprofitant la potència del vent i la tranquil·litat de la mar tancada, podràs aprendre amb els cursos de surf i vela de la mà de professionals qualificats.

Totes les activitats aquàtiques a la Ràpita que et proposem des de l’Estació Nàutica la Ràpita – Delta de l’Ebre et permetran experimentar en un espai natural únic a la Mediterrània sensacions inenarrables que t’acompanyaran per sempre després de la teva estada a casa nostra.

CLUBEN!

Gaudeix un món d’activitats i experiències úniques al teu gust