Covid-19

Consells de viatge en front al COVID-19

Treballem per a que el vostre viatge sigui un èxit de principi a fi. És per això que a més de preocupar-nos que la vostra estada al nostre territori sigui inoblidable, també ens preocupem que es compleixin totes les garanties de salut i seguretat per a que no us hagueu de preocupar per res.

 

Gaudim dels espais públics amb seguretat
A la Ràpita, gaudim de platges extenses que poden acollir nombroses persones mantenint la distància social. A més vetllarem per a que els usuaris de les platges mantinguin la distància de seguretat i no es sobrepassi la capacitat d’aforament de les platges. Cal afegir que disposem de les immenses i verges platges del delta de l’Ebre que ja són conegudes pels grans espais que hi ha entre els banyistes. La badia dels Alfacs també us permetrà realitzar passejos en barca i practicar infinitat d’esports nàutics de tots els nivells en la intimitat de la vostra família i amics, o amb grups de persones molt reduïts.

 

A més, les Terres de l’Ebre són un territori rural amb grans espais oberts i poca densitat de població que us permetrà el gaudi de la natura i la cultura, l’observació d’aus, la degustació de gastronomia i la pràctica d’esports sense entrar en contacte amb gaires persones.

 

Uns serveis i espais segurs
Els bars i restaurants segueixen estrictes protocols de neteja i seguretat. A més, els espais d’ús públic dels locals i els seus elements són netejats i desinfectants amb molta freqüència, seguint la normativa de prevenció del COVID-19.

 

De la mateixa manera, els allotjaments del municipi han incrementat les mesures d’higiene per garantir que tant els espais privats com els comuns siguin segurs.

 

Els comerços de la Ràpita han rebut formació sobre mesures de prevenció de la COVID-19. L’espai interior dels locals s’ha adaptat per tal que els clients puguin mantenir la distància còmodament. A més els locals han de respectar l’aforament màxim i disposen de gels desinfectants per a l’ús dels seus clients.

 

Els serveis públics oferts al municipi de la Ràpita, com ara l’oficina de turisme, la biblioteca, correus, l’ajuntament, etc., compleixen amb uns protocols estrictes de distanciament social i neteja constant per tal que els ciutadans puguin fer ús d’aquests serveis amb total seguretat. A més s’han posat en marxa tot un seguit de facilitats per poder fer demandes i tràmits online:

 

Tràmits online a l’ajuntament amb certificat i sense

 

Servei d’informació turística per WhatsApp: 607 08 01 38

 

Serveis de correus on-line