Musclarium a la Ràpita

Una musclera d’estil actual

Degusta les joies de la badia al Musclarium

Musclarium és una musclera situada enmig de la badia dels Alfacs on podràs gaudir d’una experiència única a la Mediterrània: degustar les ostres i els musclos que crien al mig de la mar.

Musclarium, de la tradició a la modernitat

Al Musclarium podràs experimentar una de les emocions més impressionants que viuràs durant les teves vacances o escapades a la Ràpita. Coneixeràs la tradició del cultiu de les ostres i els musclos de la badia dels Alfacs i podràs degustar-los directament de la mar al teu paladar en unes instal·lacions modernes, confortables i còmodes que faran la teva estada inoblidable.

Rutes marítimes fins al Musclarium de la Ràpita

Des del port de la Ràpita hi ha diverses rutes marítimes que et portaran fins al Musclarium. Si vols anar-hi al teu aire, pots llogar una barca, caiac, surf de rem, bicicleta d’aigua o embarcació de vela. I, si prefereixes que et portin, podràs fer un tour panoràmic amb golondrina o embarcar-te en una llanxa taxi amb servei d’anada i tornada al Musclarium.

El sabor de la mar al teu paladar

Si vols viure una experiència inoblidable, acompanyat de la parella, la família o els amics, has de visitar el Musclarium en la teva estada a casa nostra. Productors professionals t’explicaran els secrets del cultiu d’ostres i musclos, t’ensenyaran a obrir ostres i t’oferiran el sabor de la mar directe al teu paladar. Fer un vermut al mig de la badia dels Alfacs o un berenar contemplant una posta de sol amb la serra del Montsià de fons són sensacions que reviuràs per sempre més.

L’oferta d’allotjaments que t’oferim a l’Estació Nàutica la Ràpita – Delta de l’Ebre és nombrosa i diversa en quantitat i en qualitat i, encara que no serà fàcil, és l’hora de decidir quina és la teva millor opció on dormir!

CLUBEN!

Gaudeix un món d’activitats i experiències úniques al teu gust