Paddle surf a la Ràpita

El plaer de caminar sobre la mar

Gaudeix del surf de rem a la Ràpita

Entre les activitats aquàtiques que t’oferim, el paddle surf a la Ràpita és una de les experiències més agradables per fer durant els teus dies de vacances i escapades perquè et produirà la sensació de poder caminar sobre la mar.

Passeja amb surf de rem a la Ràpita

Passejar amb una planxa de surf sobre les aigües calmes de la badia dels Alfacs, veure una sortida de sol al mig la mar, acostar-te pausadament a les aus, descobrir la curiosa flora marina i visitar les muscleres són algunes de les experiències indescriptibles que només podràs fer aquí.

Descobreix els racons de la badia dels Alfacs

Una sortida amb paddle surf a la Ràpita la podràs fer tot l’any, perquè tenim propostes que no podràs refusar. T’oferim lloguer de planxes de surf de rem i tot el material que necessites per fer-te a la mar i, si ho prefereixes, tenim rutes amb els nostres professionals que et portaran pels racons més amagats de la badia i et donaran la seguretat que busques amb el suport d’una llanxa motora.

Amb experiència o sense, practica surf de rem

Si bé l’equilibri és important, practicar surf de rem a la Ràpita serà una experiència molt fàcil i divertida perquè a la planxa pots anar-hi dret, agenollat o assegut i podràs sortir des de la platja de Garbí, amb molt poc calat, i vorejar les platges rapitenques. En canvi, si ja n’ets un expert i vols demostrar la teva destresa i domini a sobre d’una planxa, podràs sortir del port de la Ràpita i endinsar-te a la badia.

Si busques experimentar sensacions úniques caminant sobre l’aigua, a l’Estació Nàutica la Ràpita – Delta de l’Ebre tenim les propostes més engrescadores perquè puguis fer paddle surf a la Ràpita els 365 dies l’any. Segur que repetiràs!

CLUBEN!

Gaudeix un món d’activitats i experiències úniques al teu gust