Kitesurf a la Ràpita

Enlaira’t a la badia dels Alfacs

Vola sobre la mar amb el kitesurf a la Ràpita

Volar com un ocell sobre la mar amb un kitesurf a la Ràpita et farà sentir lliure i deixar anar l’adrenalina acumulada de l’estrès diari. L’experiència d’emprendre el vol, fer piruetes i aterrar sobre un llit tou d’aigua és una sensació inoblidable.

Emprèn el vol amb una planxa de surf d’estel

Les condicions climàtiques i l’amplitud i extensió de la badia dels Alfacs fan que sigui fàcil emprendre el vol amb una planxa de surf d’estel a la Ràpita. A les platges locals de les Delícies, de Garbí, dels Hortets, de la Senieta, i especialment des del Trabucador, podràs gaudir al màxim d’aquesta activitat aquàtica a la Ràpita durant els dies que passis amb nosaltres.

El surf d’estel de moda?

Segur que has sentit a parlar del kitesurf darrerament, sembla que és una de les activitats aquàtiques que estan més de moda i nosaltres t’oferim la possibilitat que puguis aprendre’n o practicar-ne els 365 dies de l’any. Si només necessites el material, tenim a la teva disposició lloguer de planxes de surf, barres, estels, arnesos, tot allò indispensable. I si vols aprendre’n, tenim professors a la teva disposició perquè puguis volar amb el surf d’estel.

A la Ràpita tenim un espai natural únic a la Mediterrània amb aigües tranquil·les i vents adequats perquè t’enlaires amb facilitat amb el surf d’estel des de les nostres platges. Des de l’Estació Nàutica la Ràpita – Delta de l’Ebre posem a la teva disposició diverses propostes perquè t’atreveixis a provar d’enlairar-te i gaudir dels millors vols en kitesurf a la Ràpita.

CLUBEN!

Gaudeix un món d’activitats i experiències úniques al teu gust