Kitesurf al delta de l’Ebre

El delta de l’Ebre des del cel

Puja als núvols amb el kitesurf al delta de l’Ebre

Intentar tocar els núvols amb el kitesurf al delta de l’Ebre és segurament una de les sensacions més increïbles que podràs experimentar en les activitats aquàtiques que trobaràs durant les vacances o escapades a casa nostra.

Kitesurf al delta de l’Ebre

Allibera adrenalina amb una planxa de surf d’estel

La sensació que dona volar com un ocell et permetrà alliberar tota l’adrenalina i l’estrès diari amb un vol en surf d’estel al delta de l’Ebre. Tenim les extenses i solitàries platges i els vents idonis perquè facis surf a les aigües deltaiques, agafis velocitat i dibuixis piruetes a l’aire en una de les activitats més emocionants per fer al delta de l’Ebre.

Activa’t al delta de l’Ebre

El turisme actiu del delta de l’Ebre et proporciona tot un grapat d’activitats aquàtiques que faran que abandonis el sedentarisme diari i et lliures a noves experiències com la pràctica del kitesurf al delta de l’Ebre.

Podràs practicar aquest esport en qualsevol de les llargues platges amb el servei de lloguer de planxes de surf d’estel i de tot el material necessari que t’oferim. I, si n’has d’aprendre, no dubtis a posar-te en les mans dels nostres professionals, tenim cursos per a tothom: des d’iniciació, perquè experimentis les primeres sensacions, fins a avançats, perquè et converteixis en tot un expert en pocs dies.

Les platges del delta de l’Ebre són l’espai ideal i des de l’Estació Nàutica la Ràpita – Delta de l’Ebre tenim tot un seguit de propostes perquè puguis experimentar les sensacions que produeix volar amb el surf d’estel precisament en el paradís natural que s’ha convertit en la “meca” del món del kitesurf.

CLUBEN!

Gaudeix un món d’activitats i experiències úniques al teu gust