El delta de l’Ebre,
el teu paradís per a unes vacances ideals

El delta de l’Ebre és un paradís natural on experimentaràs sensacions i emocions que t’abstrauran de la voràgine diària. És un espectacle de la natura per gaudir-lo sol, amb parella, família i amics. A l’Estació Nàutica la Ràpita – Delta de l’Ebre t’oferim un ampli ventall d’activitats que faran la teva estada inoblidable.

Descobreix tot un món d’activitats!

Viu el delta de l’Ebre

Les millors vacances i escapades les podràs viure al delta de l’Ebre amb tot un món d’activitats que et proposem: cicloturisme, observació d’aus, passejos en barca, degustacions del millor marisc i productes km 0, activitats aquàtiques i totes les experiències imaginables són al delta de l’Ebre.

Descobreix el delta de l’Ebre tot l’any

Al delta de l’Ebre disposem d’una variada oferta turística durant tot l’any i per a tots els públics. Si cerques una destinació turística sostenible, si apostes per l’ecoturisme, pel respecte i el gaudi de la natura no dubtis que el lloc idoni per a les teves vacances i escapades és el delta de l’Ebre.

Som una destinació turística d’excel·lència que treballem l’estratègia de la Carta europea de turisme sostenible i una de les 100 millors destinacions sostenibles del món, a més de Reserva de la Biosfera de les Terres de l’Ebre.

Per la climatologia, morfologia i idiosincràsia, la teva estada al delta de l’Ebre serà ideal durant tot l’any. Desconnectar del dia a dia serà fàcil amb les activitats que t’oferim, des de les passejades amb barca, caiac, surf de rem o bici d’aigua per les aigües calmes del riu i les badies, o en bicicleta per camins plans i carrils bici, la contemplació dels ocells, la degustació d’una gastronomia excel·lent i el descans en els millors allotjaments turístics.

Què esperes a planificar la teva estada?

Experiències turístiques al delta de l’Ebre

Som la destinació turística ideal per a venir-hi en família, en parella, sol, amb amics o amb mascotes. Tu tries la millor companyia i nosaltres et facilitem la millor experiència turística al delta de l’Ebre. Ho tenim tot a punt. Vens?