Sea bike a la Ràpita

En bici sobre la mar

Pedala amb sea bike a la Ràpita

Has provat mai les sensacions de pedalar sobre la mar? T’oferim la possibilitat de gaudir d’una experiència única amb sea bike a la Ràpita. Segur que t’ho passaràs de meravella, perquè anar en bici no es perd mai. Aprofita-ho!

Experiències en sea bike a la Ràpita

Puja a una bicicleta d’aigua a la Ràpita

Tenim per a tu una oportunitat única que no pots deixar escapar, perquè pujar en una sea bike a la Ràpita és sinònim de diversió assegurada. Una activitat que pot fer tothom, perquè una bici d’aigua és molt fàcil de portar i perquè tenim les aigües ideals de la badia dels Alfacs. Serà com si anessis pels carrers de casa teva.

Una manera diferent de gaudir de la mar

Si busques una manera diferent de gaudir de la mar, passejar, descobrir espais naturals, contemplar vols rasants de flamencs, deixar-te portar i divertir-te, la millor opció és pujar en una de les nostres bicicletes d’aigua i començar a pedalar sobre la mar de l’Ebre.

Diversió assegurada amb una bici d’aigua

Si no has provat mai una bicicleta d’aigua és una activitat aquàtica perfecta per als amants de les bicis i una experiència imprescindible per a totes les persones que busquen la màxima diversió i noves sensacions. Sigui sol o amb companyia, t’oferim lloguer de sea bikes a la Ràpita perquè gaudeixis d’unes vacances ideals o d’un cap de setmana inoblidable.

A l’Estació Nàutica la Ràpita – Delta de l’Ebre et proposem un ampli ventall d’activitats aquàtiques i esports nàutics perquè visques al màxim les sensacions que t’ofereix la mar i t’assegurem la diversió amb les sortides i rutes que et proposem amb bicicletes d’aigua.

CLUBEN!

Gaudeix un món d’activitats i experiències úniques al teu gust