Windsurf al delta de l’Ebre

Aigua i vent, la simbiosi perfecta per al surf de vela

Juga amb el windsurf al delta de l’Ebre

Si vols jugar i divertir-te, experimenta el windsurf al delta de l’Ebre, una de les activitats aquàtiques més dinàmiques i atractives que et proposem. Tenim el servei de lloguer de tot el material i els professionals més qualificats perquè aprenguis aquesta disciplina fàcilment.

Activitats de windsurf al delta de l’Ebre

No Posts Found

Navega amb surf de vela pel delta de l’Ebre

Si cerques aventura i alliberar adrenalina, navega amb el surf de vela pel delta de l’Ebre, perquè hi trobaràs els vents idonis amb la força adient perquè puguis planar per les aigües. Si ja hi tens experiència, tenim el servei de lloguer de planxes de surf i tot el material que necessitis. Si somnies aprendre’n, tenim el personal professional perquè gaudeixis de l’experiència i compleixis el teu somni.

Paratges únics per fer windsurf

Comptar amb un entorn natural favorable i segur per fer windsurf al delta de l’Ebre fa que sigui el lloc ideal per descobrir les sensacions que t’ofereix aquest esport i gaudir-ne durant les vacances o escapades, sigui sol o amb companyia. Els espais naturals de les badies dels Alfacs i del Fangar permeten aprofitar al màxim els vents i resguardar-se de la inseguretat que suposa navegar a mar oberta. I la combinació dels vents a les espectaculars platges de la desembocadura del riu Ebre, com el Trabucador, la Marquesa o Riumar, que tenen poca profunditat, fan que siguin espais únics per practicar surf de vela al Delta.

Si vols gaudir d’un turisme de natura i aventura, practicar esports nàutics amb les millors condicions de seguretat i divertir-te, a l’Estació Nàutica la Ràpita – Delta de l’Ebre et proposem experiències perquè facis del delta de l’Ebre la teva destinació predilecta.

CLUBEN!

Gaudeix un món d’activitats i experiències úniques al teu gust