Paddle surf al delta de l’Ebre

L’entorn ideal per lliscar sobre l’aigua

Viu l’experiència del surf de rem al delta de l’Ebre

Si busques una activitat tranquil·la i divertida, la teva experiència és el paddle surf al delta de l’Ebre. T’oferim les millors rutes i el lloguer de planxes de surf i de tot el material perquè només hagis de preocupar-te de lliscar per les aigües del Delta.

Llisca per les aigües amb surf de rem

Una de les activitats aquàtiques més agradables per fer al delta de l’Ebre és lliscar per les aigües amb una planxa de surf de rem i endinsar-te al riu i a la mar de l’Ebre sense altra preocupació que contemplar el paisatge que t’envolta en aquest paradís natural.

Una activitat per a tots els públics

L’avantatge de trobar-nos en un espai natural amb unes condicions i característiques especials pel que a la meteorologia, les grans extensions de platja, les aigües poc profundes i un clima temperat fa que practicar-hi surf de rem sigui accessible a tots els públics. És una de les activitats aquàtiques més fàcils perquè pots remar dempeus, agenollat o assegut i tenim cursos perquè n’aprenguis, a més del servei de lloguer de paddle surf de tot tipus: individuals, dobles i, fins i tot, familiars.

Rutes amb paddle surf al delta de l’Ebre

Posem a la teva disposició el lloguer de paddle surf i una gran multitud d’excursions, cursos i rutes al delta de l’Ebre perquè durant les teves vacances o escapades sigui una experiència única. Aquest esport nàutic et permetrà recórrer espais emblemàtics del delta de l’Ebre com la desembocadura, anant de l’illa de Buda a la platja de Migjorn, també de l’illa de Gràcia al pont Lo Passador, la ruta a l’illot de l’Àguila i les rutes de les muscleres a les badies dels Alfacs i del Fangar, entre d’altres.

A l’Estació Nàutica la Ràpita – Delta de l’Ebre ho tenim tot preparat perquè vinguis i només hagis de preocupar-te de gaudir del surf de rem al delta de l’Ebre, perquè volem que visquis una de les experiències més engrescadores que podràs fer a casa nostra.

CLUBEN!

Gaudeix un món d’activitats i experiències úniques al teu gust