Embarcacions per navegar per la badia dels Alfacs

Descobreix la felicitat navegant per la badia dels Alfacs
> > Embarcacions per navegar per la badia dels Alfacs

Gaudeix navegant per la badia dels Alfacs a la Ràpita

Si busques les sensacions de gaudir d’una mar en calma en un paradís natural, et proposem l’experiència de navegar amb embarcacions per la badia dels Alfacs. La millor manera de descobrir aquest espai únic són les rutes marítimes que et proposem i el lloguer d’embarcacions de motor o de vela.

Navega per la badia dels Alfacs

Converteix-te en capità per un dia

Navegar i descobrir els racons més amagats d’aquest espai natural és a les teves mans amb les embarcacions de la badia dels Alfacs. Si vols fer de capità per un dia podràs llogar petites embarcacions de motor i de vela, i si prefereixes que et portin, podràs fer excursions amb golondrina, llanxa o veler amb un capità. Tria la sortida perfecta i viatja per la badia amb la parella, la família o els amics.

Explora la badia dels Alfacs amb el lloguer de vaixells

Descobrir la badia dels Alfacs mai ha estat tan fàcil com amb el lloguer de vaixells. Navegar al teu aire per les aigües calmes d’aquest espai natural és al teu abast amb el lloguer d’embarcacions, des de llanxes petites sense titulació i també llanxes, menorquines i velers amb titulació per gaudir amb la companyia que vulguis.

Deixa’t portar amb les excursions en vaixell

Una excel·lent opció per gaudir de la badia dels Alfacs amb la parella, la família i els amics és deixar-te portar amb les excursions amb vaixell que t’oferim. Et portem als racons més amagats d’aquest espai natural amb golondrina, llanxa, menorquina o veler. Aquí tindràs l’oportunitat de conèixer el cultiu del marisc a les muscleres, arribar fins a la reserva natural de la punta de la Banya i, fins i tot, capbussar-te al mig de la mar. Tu tries l’excursió amb vaixell que més t’agradi.

La badia del Alfacs és un espai natural únic al món, amb uns paisatges de somni que des de l’Estació Nàutica la Ràpita – Delta de l’Ebre volem que gaudeixis en la teva estada a casa nostra, i una de les millors maneres és navegant-hi. Les embarcacions de la badia dels Alfacs són un mitjà excepcional perquè, al teu aire o amb l’ajuda dels nostres experts guies, descobreixis les joies que amaga aquest paradís.

CLUBEN!

Gaudeix un món d’activitats i experiències úniques al teu gust