Hotels al delta de l’Ebre

Els millors hotels t’obren les portes

Hotels al delta de l’Ebre per viure la natura

Els millors hotels al delta de l’Ebre tenen les portes obertes per garantir-te una experiència única durant les teves vacances o escapades en aquest espai natural. Hi tens una gran oferta d’hotels, hostals i aparthotels per viure la natura de primera mà.

Hotels al delta de l’Ebre per a unes vacances en un paradís natural

Si ets un amant de l’ecoturisme, els hotels al delta de l’Ebre en són la garantia. La implicació del sector hoteler t’ofereix els millors allotjaments en un espai natural, apostant per instal·lacions que ajudin a conservar el medi ambient i alhora millorant el teu benestar. Hi trobaràs hotels amb piscina, amb spa, amb espais per a la canalla i zones de descans que faran la teva estada inoblidable. A més, alguns d’aquests allotjaments també compten amb restaurants que ofereixen la millor cuina de proximitat amb els productes propis de les Terres de l’Ebre.
Parc natural des del 1983, el delta de l’Ebre és la zona humida més important dels Països Catalans. Ubicats en aquest espai, els hotels del delta de l’Ebre són perfectes per viure totes aquelles experiències que et permeten el contacte directe amb la natura.

Regala’t uns dies de desconnexió des dels hotels del delta de l’Ebre

Sortir amb bicicleta i passejar per la immensa extensió de camps d’arròs de la plana deltaica, recórrer les diferents llacunes de l’Encanyissada, la Tancada i el Canal Vell, on observar la gran quantitat d’aus aquàtiques que hi viuen durant tot l’any; apropar-te fins a les llargues platges verges creades per la formació del Delta, com el Trabucador, i banyar-te en les aigües del Mediterrani; viure l’emoció dels esports aquàtics com el caiac, el surf de rem (paddle surf) o el surf d’estel (kitesurf) a la badia dels Alfacs i degustar els exquisits mol·luscos, l’ostra i el musclo, al bell mig de la mar on els cultiven, són algunes de les moltes i variades activitats que pots fer al delta de l’Ebre.
Viure la natura és viure en els hotels del delta de l’Ebre. Des de la sortida fins a la posta del sol l’espectacularitat d’aquest espai natural et commourà. Per a unes vacances en un paradís natural, no dubtis més, a l’Estació Nàutica la Ràpita – Delta de l’Ebre trobaràs una gran oferta d’hotels per regalar-te uns dies en plena natura.

CLUBEN!

Gaudeix un món d’activitats i experiències úniques al teu gust