Excursiones en La Ràpita

Descobreix els mitjans tradicionals de pesca de les llacunes del Delta

Descubre la naturaleza con excursiones en La Ràpita

Si te gusta la naturaleza, respirar aire fresco y hacer deporte, apúntate a hacer excursiones en La Ràpita para descubrir los caminos naturales de este paraíso ubicado junto a la bahía de Els Alfacs y al abrigo de la sierra del Montsià.

Viu aventures amb les excursions a la Ràpita

Si busques activitats de natura i aventura a la Ràpita, aquí trobaràs propostes per viure grans aventures. Tenim una gran varietat de rutes per camins naturals, vies verdes, platges i muntanyes per recórrer a peu, a cavall, en bici, tant si hi estàs avesat com si ho fas per diversió. Amb les espectaculars excursions a la Ràpita podràs experimentar sensacions increïbles.

Camins per recórrer la badia dels Alfacs

Gaudir de la natura i l’aventura a la Ràpita és un plaer a través dels camins que recorren la badia dels Alfacs. El tram del GR-92 sender blau o Lligallo del Mar és un camí fàcil que podràs fer a peu o en bici, sol o acompanyat, i que et portarà de la Ràpita a Alcanar dibuixant la silueta interior de la badia dels Alfacs.

Rutes a la Ràpita per camins de muntanya

Des de la falda de la serra del Montsià fins al pic de la Foradada podràs fer excursions a la Ràpita en què descobriràs trossets d’història i patrimoni. A peu i en bici, una ruta fàcil és el Camí dels Bandolers, que et portarà per les tres torres de vigilància de l’època àrab de la Ràpita i Alcanar. Però la ruta imprescindible on gaudir de les impressionants vistes de la badia dels Alfacs i en un dia clar visualitzar fins a l’illa de Mallorca és la pujada a la Foradada, amb una mica més de nivell però apta per a tothom.

En una destinació de turisme sostenible com aquesta les excursions a la Ràpita són una de les joies que et faran gaudir al màxim de la natura i l’aventura amb tota la família, i a l’Estació Nàutica la Ràpita – Delta de l’Ebre et proposem un seguit de rutes a peu, a cavall i en bicicleta que podràs fer de la mà dels nostres guies o al teu aire.

CLUBEN!

Disfruta un mundo de actividades y experiencias únicas a tu gusto