Restaurant Hotel Llansola 1921

Un restaurant de cuina tradicional amb plats d’autor
Sedueix el teu paladar amb la cuina mediterrània
El restaurant Llansola 1921 t’ofereix la combinació de cuina tradicional amb plats d’autor, amb unes propostes innovadores elaborades amb els productes de la badia dels Alfacs i del delta de l’Ebre. Des del 1921 quatre generacions han mantingut la il·lusió i han treball tenaçment per conservar l’hospitalitat, la tradició i gastronomia local, convertint el restaurant Llansola en un dels referents de la Ràpita.
Els plats del restaurant Llansola 1921 t’ofereixen la cuina de l’essència mediterrània, amb productes de qualitat i de proximitat, peixos i mariscs elaborats amb una cura i expertesa que conqueriran el teu paladar. Una cuina de paisatge que et permetrà gaudir del sabor i l’ànima de la mar de la Ràpita i la terra del delta de l’Ebre.
L’hotel restaurant Llansola 1921 al centre de la Ràpita és l’establiment ideal per combinar una estada relaxant i còmoda, mentre descobreixes els emblemàtics espais de la badia dels Alfacs i el delta de l’Ebre, amb la degustació d’una cuina tradicional amb plats innovadors d’autor en els seus menjadors o jardí privat d’ambient agradable.