Què fer al Trabucador

Un espai per somiar i sentir la natura

Desperta els sentits al Trabucador de la Ràpita

L’istme del Trabucador a la Ràpita és un dels espais naturals més espectaculars del delta de l’Ebre, on podràs despertar tots els sentits: passejar per la platja més llarga, banyar-te al mar, emprendre el vol amb el surf, endinsar-te a la badia amb caiac o contemplar impressionants postes de sol.

Experiències al Trabucador de la Ràpita

Viu la natura més pura al Trabucador

Si cerques aventures, si vols viure la natura més pura, si necessites desconnectar, si vens sol, en parella, amb la família o els amics, sens dubte, el lloc que estàs buscant és el Trabucador a la Ràpita. En un dels espais més emblemàtics del delta de l’Ebre podràs viure i sentir la natura en la seva essència més pura amb qualsevol de les activitats que et puguis imaginar.

Enlaira’t fent kitesurf al Trabucador

El Trabucador a la Ràpita és el lloc idoni per practicar surf d’estel (kitesurf) gràcies a la combinació perfecta de vents i aigües de la badia i és considerat pels experts i aficionats com un espai únic per a practicar aquest esport. Si t’agrada l’aventura, et proposem que t’enlaires amb la planxa de surf des del Trabucador de la Ràpita.

Endinsa’t a la badia dels Alfacs

Les activitats aquàtiques per conèixer la badia dels Alfacs des del port de la Ràpita també te les oferim des del Trabucador. Pujar a un caiac, a una planxa de surf o a una bicicleta d’aigua (sea bike) i endinsar-te a la badia des del Trabucador és tota una altra experiència, perquè des d’aquí podràs arribar a altres espais naturals.

Emociona’t amb les espectaculars postes de sol

Les sensacions que et produïran les sortides i postes de sol des del Trabucador de la Ràpita difícilment podràs sentir-les en un altre destí turístic. La línia fina que es desvela entre la mar Mediterrània i el cel en una sortida de sol i els colors que es produeixen al cel quan el sol es pon per la serra del Montsià són experiències que només podràs viure aquí.

Respecta la sostenibilitat ambiental del Trabucador

El Trabucador a la Ràpita és l’espai més natural i també el més fràgil del delta de l’Ebre i cal preservar-ne la sostenibilitat perquè segueixi sent un espai de somni per a les persones. Si la teva opció és el turisme sostenible, cal que vetlles en tot moment per respectar les normes d’aquest indret. També has de saber que a l’època d’estiu l’accés al Trabucador està regulat amb una taxa de pagament.

Des de l’Estació Nàutica la Ràpita – Delta de l’Ebre posem a la teva disposició un gran nombre d’activitats aquàtiques que completaran aquelles que facis pel teu compte i que garantiran que la teva estada al Trabucador sigui tot un somni.

CLUBEN!

Gaudeix un món d’activitats i experiències úniques al teu gust